Επιτέλους! Η διάσημη ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά δημόσια για την σχέση της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Η διάσημη ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά δημόσια για την σχέση της

Σχεδόν έναν χρόνο μετά

Ένας περίπου χρόνος συμπληρώνεται, από τότε που μάθαμε, πως η διάσημη ηθοποιός έχει έναν νέο σύντροφο, αρκετά χρόνια μεγαλύτερό της μεν, πολύ όμορφο και γοητευτικό δε. Εκείνος πρώην σύζυγος γνωστής επίσης ηθοποιού και frontman ενός από τα αγαπημένα μας ξένα συγκροτήματα. Και αφού η σχέση τους, όλο αυτό το διάστημα πάει καλά, η νεαρή star είπε να κάνει και μία δημόσια δήλωση γι΄αυτήν.

Περίπου δηλαδή, γιατί δεν μας είπε και πολλά πράγματα. Η Dakota Johnson εδώ και έναν χρόνο βρίσκεται σε σχέση με τον Chris Martin, όμως κανένας από τους δύο έως τώρα δεν είχε κάνει κάποια δημόσια δήλωση, ούτε το είχε παραδεχτεί ποτέ. Μπορεί να έκαναν αρκετές κοινές εμφανίσεις, όμως επίσημα ήμασταν στα σκοτάδια.

Μέχρι πριν δηλαδή, μιας και η Dakota σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση της. Η 28χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Tatler, για το τεύχος Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε και για τα προσωπικά της. Όχι με πολλή άνεση, αλλά μια αναφορά την έκανε.

Σε ερώτηση λοιπόν για το πως είναι με την σχέση της, η Dakota απάντησε: «Δεν θα το συζητήσω, όμως είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη». Λιτή και απέριττη η απάντηση της ηθοποιού, όμως αρκετά to the point. Τουλάχιστον ακόμη κι έτσι είναι πια επιβεβαιωμένο.

Δες και αυτό: Πόσο μίσος: Η σύζυγος του star προειδοποιεί τη Dakota Johnson να μείνει μακριά από τον άντρα της