Μόλις μάθαμε τι πουλάει το Royal e-shop και δεν το πιστεύουμε

Μόλις μάθαμε τι πουλάει το Royal e-shop και δεν το πιστεύουμε

Ούτε κι εσύ θα το πιστεύεις

Από τότε που ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκε τη Meghan Markle, η βασιλική οικογένεια παίζει δυνατά στα tabloids και σε όλα τα media κάθε μέρα, ενώ κάθε τόσο μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο. Μετά τη solo εμφάνιση της Meghan και το άνευ σουτιέν look της, το Παλάτι έρχεται με νέα ανακοίνωση που αυτήν τη φορά, αφορά το κοινό.

Η βασιλική οικογένεια πουλάει κάτι στο Royal collection shop, το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς με τίποτα. Δεν θα σε ταλαιπωρήσουμε όμως, και θα σου πούμε ευθύς αμέσως τι είναι αυτό.

Πλέον μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ το διαμαντένιο δαχτυλίδι της Meghan Markle και μόνο στην τιμή των 34 ευρώ. Η βασιλική οικογένεια πουλάει στο e-shop της απομιμήσεις του συγκεκριμένου δαχτυλιδιού, και αν είσαι φαν της royal family θα θέλεις σίγουρα να το αποκτήσεις. Σου θυμίζουμε πως το πρωτότυπο (αυτό που φοράει η Meghan δηλαδή) έχει επάνω του και δύο από τα διαμάντια της προσωπικής συλλογής της πριγκίπισσας Diana, για να «είναι σίγουρο πως βρίσκεται μαζί μας σε αυτό το τρελό ταξίδι», όπως είχε πει ο πρίγκιπας Harry.

meghan ring

Οι απομιμήσεις φυσικά δεν έχουν τα συγκεκριμένα διαμάντια, όμως είναι ένα τίμιο αντίγραφο, με το οποίο μπορείς να διακοσμήσεις το look σου.

Δες ακόμη: Η χθεσινή solo εμφάνιση της Meghan Markle, είχε κάτι που δεν παρατήρησες