Η απίστευτη λεπτομέρεια που μάθαμε για το πρώτο ραντεβού του George Clooney με την Amal

Πατούλια Κατερίνα
Η απίστευτη λεπτομέρεια που μάθαμε για το πρώτο ραντεβού του George Clooney με την Amal

Επέτειος τεσσάρων ετών γάμου με αποκαλύψεις

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο George Clooney παντρεύτηκε την αγαπημένη του Amal Clooney.

Kι ενώ το ζευγάρι γιορτάζει την τέταρτη επέτειο γάμου, εμείς μαθαίνουμε πως ακριβώς πήγε το πρώτο ραντεβού του ζευγαριού.

Την γνωριμία έκανε ένας κοινός φίλος του ζευγαριού, ο οποίος είπε στον Clooney πως θα έφερνε μαζί στο σπίτι του ηθοποιού και μια φίλη του.

Διάβασε ακόμα: Η Κατερίνα Γερονικολού παραδέχεται το μεγάλο λάθος που έκανε στη σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο George αποκάλυψε για την πρώτη γνωριμία:

« Ήταν το πιο τρελό πράγμα. Με πήρε ο αντζέντης μου που έμαθε ποια θα έρθει στο σπίτι και μου είπε ότι έχει γνωρίσει τη γυναίκα που θα έρθει στο σπίτι και ήταν σίγουρος πως θα την παντρευτώ».

Και δεν ήταν μόνο αυτό το τρελό στο πρώτο ραντεβού, καθώς στο σπίτι του Clooney βρίσκονταν τυχαία ο πατέρας τους και η μητέρα του:

«Οι γονείς μου ήταν εκεί και γνώρισαν την Amal και μιλούσαμε όλο το βράδυ. Μετά πήρα τη διεύθυνση email της και μου έστειλε φωτογραφίες των γονιών μου από το βράδυ εκείνο. Αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε mails αλλά δεν ήξερα αν θέλει να βγούμε. Νόμιζα πως θέλει να μείνουμε φίλοι. Εκείνη ήταν όμορφη και έξυπνη και με χιούμορ και μάλλον θεώρησε πως είμαι πολύ μεγάλος. Αλλά μιλούσαμε και κάποια στιγμή καταλάβαμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι».

Τέσσερα χρόνια και δύο παιδιά αργότερα, είναι σαφές πως το ζευγάρι παραμένει πιο δεμένο από ποτέ.