Νόμιζε θα μας ξεφύγει; Η διάσημη ηθοποιός παντρεύεται τον καλό της αυτό το Σαββατοκύριακο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νόμιζε θα μας ξεφύγει; Η διάσημη ηθοποιός παντρεύεται τον καλό της αυτό το Σαββατοκύριακο

Ένας ακόμη γάμος γιια το Hollywood

Μετά από τόσους χωρισμούς στο Hollywood, έχουμε επιτέλους και ένα χαρούμενο νέο, το οποίο πραγματικά μας έκανε να χαρούμε πολύ. Μπορεί να νόμιζε πως θα μας ξεφύγει, όμως ανακαλύψαμε –και το περιμένουμε πως και πως- πως η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της παντρεύονται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Harper’s Bazaar, η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου αυτό το Σαββατοκύριακο, σε μία ιδιωτική και ιδιαίτερη τελετή στο Hamptons. Εχθές μάλιστα η ηθοποιός γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της με τον Brad να γράφει σε μια ανάρτησή του στο Instagram: «Είναι τα γενέθλια αυτής της διαχρονικής ομορφιάς σήμερα. Γεννήθηκε με ατελείωτα δώρα - μεγάλα μπλε μάτια, ένα μυαλό και μια καρδιά που ξεχειλίζει με περιέργεια, γενναιοδωρία και δυνατότητα και με ατελείωτα μακριά πόδια.

Αυτό το θυμάσαι; Όλα έτοιμα: Η διάσημη ηθοποιός παντρεύεται μετά το καλοκαίρι

Gwyneth, είσαι ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που γνωρίζω. Από το πρώτο σου φλιτζάνι καφέ το πρωί μέχρι το τελευταίο σου φλιτζάνι ουίσκι τη νύχτα. Από το γυμναστήριο στο γραφείο μέχρι τη δουλειά στο τραπέζι της κουζίνας. Μας δίνεις όλο σου τον εαυτό και όλο σου τον χρόνο. Και πάντα με ένα χαμόγελο (καλά, σχεδόν πάντα). Χρόνια πολλά αγάπη μου».


https://www.instagram.com/p/BoO8RsbBunM/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δεν γνωρίζουμε αν θα έχουν διάσημους καλεσμένους, όμως ανυπομονούμε να τη δούμε ντυμένη νύφη.

Δες ακόμη: