Γερονικολού- Τσιμιτσέλης: Μας αρέσει ή όχι το ζευγάρι ηθοποιών και πόσο ταιριάζουν;

Γερονικολού- Τσιμιτσέλης: Μας αρέσει ή όχι το ζευγάρι ηθοποιών και πόσο ταιριάζουν;

Πόσο πολύ πιστεύουμε στον έρωτα αυτό;

Το καλοκαίρι πέρασε και ο χειμώνας ήρθε και το ζευγάρι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας τους τελευταίους μήνες- ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού- είναι μαζί και πολύ ερωτευμένο.

Εδώ, θα βρεις πέντε λόγους που στηρίζουμε τη σχέση αυτή, την βρίσκουμε ταιριαστή και μας αρέσει πολύ!

unnamed 30

Η διαφορά ηλικίας τους είναι ιδανική:

Εκείνη 34, εκείνος 37, βρίσκονται στην ιδανική στιγμή και ηλικία για να κάνουν μαζί ταξίδια, ξενύχτια, ακόμα και οικογένεια! Ταυτόχρονα, οι έρευνες τονίζουν πως μια διαφορά ηλικία στα ζευγάρια πάνω από 1 χρόνο και λιγότερα από 5 είναι ιδανική!

Περνούν καλά μαζί κι αυτό βγαίνει προς τα έξω:

Έχεις δει φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού στο Άμστερνταμ; Τι ωραίες και αισθαντικές πόζες. Πόσο θεά η Κατερίνα στο φακό του Γιάννη; Και ξέρεις τι λένε: Ζευγάρι που ταξιδεύει και κάνει διακοπές μαζί και επιστρέφει σώο και αγαπημένο, μην το φοβάσαι!

Tsimitselis Geronikolou

Διανύουν μια σπουδαία φάση στην καριέρα τους:

Από τότε που οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί, λες και έχουν δώσει ένα μεγάλο boost ο ένας στην καριέρα του άλλου. Θες ο έρωτας, θες το θετικό κλίμα, δεν είναι τυχαίο πως οι δυο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν το 2016 στα γυρίσματα της ταινίας Bachelor, είναι καλά και στην προσωπική τους ζωή και στην καριέρα τους.

geronikolou

Η χημεία τους είναι εμφανής:

Ο βήχας κι ο έρωτας δεν κρύβονται λέει ο σοφός λαός και η αλήθεια είναι πως λίγο να δεις τα κινηματογραφικά φιλιά του ζευγαριού, καταλαβαίνεις πως οι δυο τους ταιριάζουν, κολλάνε πολύ!

Έχουν αρχίσει να μιλάνε για τη σχέση τους δημόσια:

Δεν είναι που ξεκίνησαν να κάνουν δημόσιες κοινές εμφανίσεις, σε συνεντεύξεις τους, οι δύο ηθοποιοί έχουν εξωτερικεύσει τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο και πόσο πιο σοβαρή να θεωρήσεις μια τέτοια σχέση.

Διάβασε ακόμα: Αγνώριστη σήμερα η Σεράινα, η νικήτρια του πρώτου Next Top Model