Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» αποκάλυψε αυτό που δεν θέλαμε για το φινάλε!

Πατούλια Κατερίνα
Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» αποκάλυψε αυτό που δεν θέλαμε για το φινάλε!

Συγκεκριμένα, η Sansa αποκάλυψε τι έπαθε όταν διάβασε το φινάλε

Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την τελευταία σεζόν του Game of Thrones.
Κι όσο φτάνει η ώρα του μεγάλου αντίο στη σειρά που μας συντρόφευσε τόσα χρόνια, οι πρωταγωνιστές μας δίνουν μικρά τυράκια.. όσον αφορά το μεγάλο φινάλε.

Αυτή τη φορά, η τηλεοπτική Sansa Stark, κατά κόσμο Sophie Turner αποκάλυψε αυτό που δεν θέλαμε να ξέρουμε για το φινάλε, το πώς δηλαδή αντέδρασε όταν διάβασε το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου:

«Έχω περιέργεια να δω την αντίδραση του κόσμου στο φινάλε. Για μένα το να διαβάσω το σενάριο του τέλους ήταν σπαραξικάρδιο. Υπήρξαν πολλά δάκρυα. Σαν ηθοποιός ξέρω ότι αυτό που βίωσα ήταν απολαυστικό, για την ιστορία που έχουν όλοι οι χαρακτήρες, το να μπορούμε να δουλέψουμε με αυτόν τον τρόπο ως το τέλος.

Διάβασε ακόμα: Η μεγάλη ανησυχία της Δούκισσας Νομικού για το γιο της και πώς ηρέμησε


Ήταν πολύ καλό για εμάς. Αλλά, είναι ενδιαφέρον να δούμε και τη γνώμη του κόσμου. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα ευχαριστηθούν. Κάποιοι σίγουρα θα απογοητευτούν και κάποιοι θα πετάξουν από τη χαρά τους. Ξέρω απλά πως όταν γύρισα την τελευταία σελίδα του σεναρίου και αντίκρισα τη φράση Τέλος, ήταν μια συναισθηματική στιγμή», τόνισε η Turner σε συνέντευξη που έδωσε στο IGN.