Ο γάμος Harry-Meghan ξεπέρασε σε κόστος αυτόν του William και της Kate

Ο γάμος Harry-Meghan ξεπέρασε σε κόστος αυτόν του William και της Kate

Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle, ήταν πράγματι ο βασιλικός γάμος του αιώνα. Δισεκατομμύρια ανθρώπων συντονίστηκαν στους δέκτες τους, προκειμένου να δουν τον Harry να ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου με την πρώην ηθοποιό του Suits στις 19 του περασμένου Μαΐου, και τώρα νέες πληροφορίες σχετικά με το συνολικό κόστος του γάμου έρχονται στο φως.

Ναι, τέσσερις μήνες μετά τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς, ένα νέο δημοσίευμα από το Express UK αναφέρει πως ο γάμος του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex κόστισε στο σύνολο του 32 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (ή αλλιώς 41,748,736 δολάρια ή 36,049,754 ευρώ).

Διάβασε και αυτό: Σκάνδαλο ύψους 2,5 εκατομμυρίων στο παλάτι: Έξαλλος ο κόσμος με τη βασιλική οικογένεια

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεγαλύτερο μέρος του budget πήγε στην ασφάλεια του event, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας δακτύλιος προστασίας, γύρω από το κάστρο του Windsor. Το Express μάλιστα αναφέρει πως από τα 32 εκατομμύρια λίρες τα 30 ξοδεύτηκαν μόνο για να σιγουρευτούν πως το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους θα είναι ασφαλείς.

Το ζευγάρι ξόδεψε επίσης 232,810 λίρες σε ένα σύστημα ήχου, ούτως ώστε οι καλεσμένοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το Windsor να μπορούν να ακούσουν την τελετή που έλαβε χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Το νυφικό της Meghan δια χειρός Clare Waight Keller κόστισε 390 χιλιάδες λίρες, ενώ τα υπόλοιπα καλύφθηκαν σε σημαιούλες, μεγάλες οθόνες κ.ο.κ.

Για την ιστορία, να σου πούμε πως ο γάμος του Harry και της Meghan κόστισε περίπου 8 εκατομμύρια λίρες περισσότερο από αυτό του William και της Kate το 2011 στο Αββαείο του Westminster. Ε δεν τον λες και φθηνό.

Δες ακόμη: Κακά νέα για τη Meghan Markle. Η αδερφή της έφτασε στο Λονδίνο και είναι έτοιμη για όλα