Η νέα δήλωση του Brad Pitt θα σε κάνει να πιστέψεις πως πράγματι έχει νέα σχέση

Η νέα δήλωση του Brad Pitt θα σε κάνει να πιστέψεις πως πράγματι έχει νέα σχέση

Ομολογούμε πως αυτό δεν το περιμέναμε

Δύο χρόνια έχουν περάσει αισίως από τότε που ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να χωρίσουν. Κι ενώ το διαζύγιο τους βρίσκεται ακόμη σε πολύ δύσκολο στάδιο, ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει αποκτήσει ήδη μία καινούργια σχέση. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε τόσο με τα τετ-α-τετ του με την 23χρονη κόρη της Andie McDowell3χρονη κόρη της Andie McDowell, όσο και με την τελευταία δήλωση που έκανε σχετικά με τον χωρισμό του με την Angie.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ηθοποιός δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να τα ξαναβρεί με την Angelina Jolie, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο. Μπορεί ο ίδιος πριν από κάποιους μήνες να δήλωσε πως δεν μετανιώνει που την παντρεύτηκε, τώρα όμως μία πηγή αναφέρει αποκλειστικά στο HollywoodLife, πως πλέον δεν νοιάζεται ούτε λίγο για εκείνη.

Δες και αυτό: To νέο αμόρε του Brad Pitt είναι 23 ετών και κόρη διάσημης ηθοποιού!

Και αυτό είναι κάπως σκληρό να το ακούς έπειτα από 11χρόνια κοινής ζωής. Μάλιστα, ο ίδιος ο ηθοποιός φέρεται να έχει πει, πως δεν μετανιώνει καθόλου για τον χωρισμό τους και πως δεν υπάρχει πλέον ούτε μία ελπίδα επανασύνδεσης. Και αν αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως ο ηθοποιός έχει νέα σχέση, τότε τι είναι;

Κλείνοντας να σου πούμε, πως αυτή η πηγή που βρίσκεται στο κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, ανέφερε πως ο Brad, χαρακτήρισε τα τελευταία χρόνια κοινής του ζωής με την Angelina Jolie, "μια ζωντανή κόλαση". Άβολο!