Jennifer Lopez... Έτσι κρατά τον άντρα της

Jennifer Lopez... Έτσι κρατά τον άντρα της

Δείτε στο video και ανακαλύψτε τα μυστικά της Jennifer Lopez με τα οποία κρατά πάντα το ενδιαφέρον του συζύγου της, Marc Anthony.

Η Jennifer Lopez που τους τελευταίους μήνες απασχολείται και ως κριτής του American Idol, αφού παρουσίασε το νέο της album σε live του show, είπε να κάνει ένα ακόμα μεγαλύτερο δώρο στον άντρα της που είναι λαοφιλής μόνο από το Μεξικό και κάτω. Το δώρο δεν ήταν άλλο από την ερμηνεία ενός τραγουδιού του Marc Anthony στο τελικό του show.

Και ενώ το κοινό, όπως θα δείτε στο video, ήταν παγωμένο καθώς δεν ήξερε το τραγούδι, η Jennifer αποφάσισε να αποσπάσει τα χειροκροτήματα του κόσμου με κάθε τρόπο. Και επειδή δεν φημίζεται για τις ρητορικές της ικανότητες, αλλά για τα γεμάτους και σφριγηλούς γοφούς της η J.Lo με το μίνι φόρεμα της τους ανέδειξε για να μαγέψει το κοινό. Όμως, δεν έμεινε εκεί το κορίτσι, καθώς άρχισε να τους κινεί ρυθμικά και με ένταση καθώς ο σύζυγος της τραγουδούσε με αποτέλεσμα οι θεατές να αλαλάξουν και ο Marc να καρφώσει το βλέμμα του πάνω τους, λες και ήταν η πρώτη φορά που τους έβλεπε.

Εν τέλει, όλοι χειροκρότησαν το Marc και τη Jennifer (που έχει αφήσει το φρύδι να γίνει λίγο ζούγκλα) και το ζευγάρι για να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο το κοινό τους αντάλλαξε και ένα φλογερό φιλί.

Και αν όλο αυτό σας φαίνεται ασήμαντο, πρέπει να αποκωδικοποιήσετε το χορό της J.Lο και να καταλάβετε ότι με τέτοια τερτίπια κρατά το γάμο της ζωντανό και σε αυτό το μήκος κύματος πρέπει να κινηθείτε και εσείς αν θέλετε να κρατήσετε τους άντρες στη ζωή σας. Αν είστε και στρουμπουλές ακόμα καλύτερα, δεδομένου ότι έχετε περισσότερα να λικνίσετε όταν η μουσική ξεκινήσει να παίζει. Καλή επιτυχία.