«Η Αλίκη θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένη όμως κουβαλούσε ένα βάρος»

«Η Αλίκη θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένη όμως κουβαλούσε ένα βάρος»

Ποια αναφέρθηκε στη φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Η Αλίκη θα μπορούσε να ήταν πολύ ευτυχισμένη, όμως έσερνε ένα βάρος το καημένο το πλάσμα, δεν ήταν λίγο αυτό που είχε. Αντιμετώπισε μπούλινγκ στο σχολείο της, λόγω της κατάστασης που βίωνε τότε, και έπρεπε με αγριάδα να προχωρήσει. Τότε ήταν της μόδας η Μπριζίτ Μπαρντό και τη μιμήθηκε επιτυχώς, χαροποίησε πολύ κόσμο, στέκονταν και την έβλεπαν, τη μιμήθηκαν πολλά κοριτσόπουλα» είπε η Μέλπω Ζαρόκωστα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο αν η Αλίκη είχε δίκαια τον τίτλο της «εθνικής μας σταρ»: «Όχι. Εθνική σταρ ήταν η Κοτοπούλη, η Παξινού. Η σπουδαιότερη Ελληνίδα ηθοποιός που είδα εγώ ήταν η Καλογερικού. Κοντεύω να φτάσω 90 χρονών και δεν έχω δει σπουδαιότερη ερμηνεία σε ηθοποιό. Όλοι βλέπουν και καταλαβαίνουν το σωστό, αλλά μπορούν να το κάνουν;» Η Μέλπω Ζαρόκωστα μίλησε για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, για τη σχέση του με την Αλίκη αλλά και κατά πόσο ήταν ευτυχισμένοι οι δυο τους. Συγκεκριμένα είπε:

«Ήταν πολύ καλό παιδί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Σκληρός στο παίξιμο. Ήταν ένα καλό πλάσμα, άλλα έμπλεξε κι αυτός. Δεν ταίριαζαν με την Αλίκη. Τους αγαπούσα και τους δυο, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τους συγχωρήσω που πέθαναν τόσο νέοι, κι αυτό το υπέροχο πανέμορφο αγόρι έκανε αυτό το πράγμα το άρρωστο, με τα πολλά κιλά που δείχνει πόνο ψυχής. Δεν ξέρω αν ήταν άτυχοι, αν ήταν ατυχία ή αργή αυτοκτονία. Όχι δεν ήταν ευτυχισμένοι. Εκ του αποτελέσματος καταλαβαίνεις τι έχει προϋπάρξει. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πεθαίνουν ηλικιωμένοι, χαρούμενοι, έχουν ζήσει τη ζωή τους».

Αυτό το διάβασες;

Μας κοροϊδεύει πια; Η στάση της Jolie στο διαζύγιο με τον Brad Pitt, έχει αρχίσει να γίνεται αστεία


Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr