Όταν η Alicia Vikander κατέστρεψε τον Michael Fassbender

Όταν η Alicia Vikander κατέστρεψε τον Michael Fassbender

Ο ηθοποιός δεν είναι πια όπως τον θυμάσαι

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Michael Fassbender και η Alicia Vikander ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία μυστική τελετή στην Ibiza, όπου φυσικά και ακολούθησε beach party. Δεν θα στο κρύψουμε, κι εμείς έναν τέτοιο γάμο θα θέλαμε, κι έναν άντρα σαν τον Michael. Ή γιατί όχι και τον ίδιο τον Michael. Ο ηθοποιός είναι μόλις έναν χρόνο παντρεμένος και στην πρόσφατη έξοδό του δεν θυμίζει σε τίποτα τον sexy άντρα του Hollywood που όλες αγαπήσαμε.

Το διάσημο ζευγάρι κάνει πολύ σπάνιες εμφανίσεις από τότε που παντρεύτηκε και μία από αυτές ήταν και η χθεσινή, που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cibus στο Παρίσι, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Σου είχαμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν πως ποτέ δεν μας άρεσε η Alicia στο πλευρό του. Και όχι γιατί δεν είναι όμορφη, απλά δεν θεωρούμε πως του ταιριάζει. Είναι αλήθεια πως θα προτιμούσαμε κάποια παρουσία δίπλα του, τόσο sexy, όσο και ο ίδιος ο Michael.


https://www.instagram.com/p/BobywLnnST7/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ο ηθοποιός έχει αδυνατίσει πάρα πολύ –σχεδόν αποστεωμένος θα λέγαμε- και δεν έχει πια αυτή την λάμψη και το sexiness που ξεχωρίσαμε πάνω του. Και σου το είχαμε πει, η Alicia δεν κάνει γι’ αυτόν, και ιδού τα αποτελέσματα. Ελπίζουμε πάντως να μην έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, γιατί πολύ θα στεναχωρηθούμε.


https://www.instagram.com/p/BoaOl-TBtX8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Michael γύρνα πίσω, μας έλειψες!

Photocredits: aliciavikanderdaily