Το ειρωνικό ύφος της Ηλιάνας και τα posts στο Instagram

Το ειρωνικό ύφος της Ηλιάνας και τα posts στο Instagram

Ένα account που πρέπει να ακολουθήσεις asap

Εδώ και κάποιες εβδομάδες έχει μπει στη ζωή μας –ξανά- το Next Top Model. Και ναι μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο, ενώ έχει κάνει ξεκάθαρα τις Δευτέρες μας πιο διασκεδαστικές. Δεν θα σου κρυφτούμε, αλλά πάντα το περιμένουμε για να ακούσουμε τις απαντήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και να μάθουμε και τα υπόλοιπα κατορθώματα που ενδεχομένως δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμη.

Το «ειρωνικό» της ύφος και οι απαντήσεις που δίνει κάθε τόσο, έχουν γίνει talk of the town, ενώ πλέον υπάρχει και ειδικό account στο Instagram, όπου έχουν μαζευτεί από τους fans της Ηλιάνας, όλα τα memes με τις ατάκες της. Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια πως η Ηλιάνα ως κριτής μπορεί να είναι πιο αυστηρή αλλά στην πραγματικότητα είναι μία κοπέλα πολύ συμπαθητική, ευγενική και με χιούμορ. Γενικώς, την αγαπάμε πολύ.

Δες και αυτό: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη μαμά της είναι σαν αδερφές. Και αυτό το εννοούμε

Η ίδια η Ηλιάνα, επίσης, ανεβάζει στα stories της κατά διαστήματα φωτογραφίες που έχουν φτιάξει οι θαυμαστές της, γελώντας και διασκεδάζοντας με την ευρηματικότητα και το χιούμορ τους. Το εν λόγω Instagram account πάντως, ακολουθεί και ο έτερος κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά στα ειρωνικά σχόλια για εκείνη με τον πιο έξυπνο τρόπο

Πηγή φωτογραφιών: ilianamemes