GNTM: Όλο το παρασκήνιο από το σπίτι που συγκατοικούν οι καλλονές

GNTM: Όλο το παρασκήνιο από το σπίτι που συγκατοικούν οι καλλονές

Τι συμβαίνει στην συγκατοίκηση των κοριτσιών; 

Μπορεί εμείς να παρακολουθούμε ακόμη τις οντισιόν με τα κορίτσια που θέλουν να περάσουν από τη σκληρή κριτική επιτροπή για να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη φάση του reality μόδας όμως τα γυρίσματα έχουν ήδη προχωρήσει. Η παραγωγή έχει καταλήξει στις καλλονές που πέρασαν στην τελική φάση του GNTM.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας espresso, το πολυτελές οίκημα, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει τις διαγωνιζόμενες, βρίσκεται στην Παιανία. Μάλιστα έχουν γίνει ήδη οι πρώτες φωτογραφίσεις, αλλά και οι πρώτες αποχωρήσεις!

Η παρθενική φωτογράφιση για το σόου που θα αναδείξει το επόμενο top model της χώρας έγινε σε μαύρη μπανιέρα, όπου οι διαγωνιζόμενες πόζαραν με εσώρουχα, ενώ η δεύτερη έγινε στην πισίνα. Και στις δύο περιπτώσεις πολλές από τις συμμετέχουσες, κυρίως αυτές που μπαίνοντας στο reality δεν είχαν καμία εμπειρία στο μόντελινγκ, τα βρήκαν... σκούρα.

Ανάμεσα στις πρώτες αποχωρήσεις είναι αυτή της 20χρονης Βασιλικής Καρρά, που πριν από χρόνια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο της σειράς «Λατρεμένοι μου γείτονες», υποδυόμενη τη μικρή Νεφέλη Παπαπαύλου.