Το ξεμπρόστιασμα της Νέγκα σε γνωστή δημοσιογράφο: Δημοσίευσε τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Το ξεμπρόστιασμα της Νέγκα σε γνωστή δημοσιογράφο: Δημοσίευσε τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Ξεκατίνιασμα στο Instagram

Σε ένα περίεργο καυγά έμπλεξε η παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα και η δημοσιογράφος του Happy Day, Τίνα Μεσσαροπούλου.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Μεσσαροπούλου ανέφερε μέσα από το τηλεοπτικό της ρεπορτάζ πως η εκπομπή που ετοιμάζει η Νέγκα στο Open Tv κόπηκε μετά από απόρριψη του επιχειρηματία του καναλιού προτού καν βγει στον αέρα.
Αφού ανέφερε την είδηση, η Μεσσαροπούλου έστειλε προσωπικά γραπτά μηνύματα στη Νέγκα για να επιβεβαιώσει αργά μάλλον την είδηση που ήδη είχε δημοσιοποιήσει.

Διάβασε ακόμα: Η Kate Hudson γέννησε και αυτό είναι το υπέροχο όνομα της κόρης της

Η Νέγκα αφού τρόλαρε μέσα από γραπτά μηνύματα τη δημοσιογράφο, δημοσίευσε τα μηνυματά της σε σταθερά posts στο Instagram, καταλήγοντας:

«Δεν έχω ιδέα αν το ρεπορτάζ της Τινας Μεσσαροπουλου αληθεύει, δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα πέρα από το ότι σήμερα κ αύριο έχω υπερβολική δουλειά σε ραδιο, εφημερίδα κ τηλεόραση ,αν όντως κόβεται η τηλεοπτική εκπομπή πριν αρχίσει ,αν δεν άρεσα σε κάποιον ,είναι σκληρό -πέρα από πλάκα -να το γράφει κ να με ρωτάει στη μέση μιας μέρας εξαντλητικής δουλειάς τόσο επίμονα -εφόσον είναι σίγουρη κ το υπογράφει».

mess

Ειμαι σίγουρη πως γνωρίζει πως ο παρουσιαστής κ εργαζόμενος μαθαίνει πάντα τελευταίος -ας πάρει το κανάλι .εμενα τι με ταράζει ;ποιον αφορά επίσης το ο τι εγώ «δεν άρεσα καθόλου σε κάποιον κ με έκοψε ;»την ευχαριστώ πάντως .σταζει καλοσύνη ,στην δημοσιογραφία που εγώ ξέρω ,γράφουμε κ κάτι «καλουτσικο» δίπλα στο σκληρό !cheers που λένε κ οι Άγγλοι».

Αμέσως μετά, η Μεσσαροπούλου της ζήτησε να κατεβάσει τα εν λόγω μηνύματα με τη Νέγκα, να επιμένει και να απαντά κάπως έτσι.

«Πρέπει να ζητήσω συγνωμη στην Μεσσαροπουλου; Πείτε μου .της απάντησα με χιούμορ .δεν γνώριζα αν έχει κοπεί η εκπομπή -που να ξέρω ;; .κ τελικά ΔΕΝ έχει κοπεί.. Εκείνη έγραψε πως το αφεντικό μου με απέρριψε ανέβασε μια ιστορία ,πως δεν άρεσα-αυτό με θίγει ως επαγγελματία-ποιος ο λόγος να γράψει κάτι τέτοιο ,πρέπει να της ζητήσω συγνωμη που της απάντησα με χιούμορ; Είναι άγρια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ κ τα σχόλια κ θεωρώ πως έπρεπε κάπως να εκφράσω την «παρενόχληση» που γίνεται στους ανθρώπους που πάνε να κάνουν μια αρχή .δεν ήταν ένα καλά διασταυρωμένο δημοσίευμα .θα μείνω με την απορία».

Δες τα μηνύματα παρακάτω!