«Σε αγάπησα πολύ»: Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού στο Instagram

«Σε αγάπησα πολύ»: Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού στο Instagram

Δες τι ανέβασε η γλυκιά μανούλα

Η Δούκισσα Νομικού είναι το δικό μας crush girl και λατρεύουμε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram. Είναι όμως αλήθεια τώρα που το σκεφτόμαστε, πως έχει πάρα πολύ καιρό να μας δείξει τον μικρό Σάββα. Τις μέρες όμως που βρέθηκε στο Παρίσι μας έδειξε πως της λείπει πραγματικά πολύ, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες της, ανέφερε πως θέλει πολύ να πάει ξανά, παρέα με τον γιο της αυτήν τη φορά.

Και μιας και αναφερόμαστε στο Instagram account της Δούκισσας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην εξομολόγηση που έκανε η παρουσιάστρια στο διαδίκτυο. Πριν από μερικές ώρες ανέβασε μία φωτογραφία της, από τις μέρες που βρέθηκε στην Πόλη του Φωτός, και έγραφε στην λεζάντα της, για το πόσο πολύ χάρηκε που γνώρισε αυτήν την υπέροχη πόλη.

Δες και αυτό: Δες τη Δούκισσα Νομικού πιο εντυπωσιακή και αδύνατη από ποτέ να περπατά στην πασαρέλα στο Παρίσι

Φαίνεται όμως, πως η χαρά της ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτό που εμείς φανταζόμαστε, αφού η Δούκισσα Νομικού αγάπησε πραγματικά το Παρίσι και μας το έδειξε με όλους τους πιθανούς τρόπους. Στην τελευταία της ανάρτηση, μπροστά από τον πύργο του Άιφελ, η Δούκισσα είχε βάλει και το hashtag «σε αγάπησα πολύ». Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνουμε κι εμείς.

Δες τη φωτογραφία της:


https://www.instagram.com/p/BoeY53qHMg3/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε ακόμη: Η μεγάλη ανησυχία της Δούκισσας Νομικού για το γιο της και πώς ηρέμησε