Η απόδειξη στο Instagram πως ο Justin Bieber θα γίνει μπαμπάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόδειξη στο Instagram πως ο Justin Bieber θα γίνει μπαμπάς

Και δεν το λέμε εμείς

Μετά το «θρίλερ» με τον γάμο του Justin Bieber και της Hailey Baldwin, ο οποίος τελικά είναι πραγματικός και ισχύει (ναι διάβασες καλά), ένα νέο θέμα ανοίγει, που θέλει τον νεαρό τραγουδιστή να γίνεται σύντομα πατέρας. Και όχι δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά ο μπαμπάς του, ο οποίος υπονόησε την είδηση.

Ο Jeremy Bieber ανέβασε στο προσωπικό του account στο Instagram μία φωτογραφία με τον Justin, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του τη νέα του αδερφούλα, με μία αρκετά ύποπτη λεζάντα.

«To be Father #Bieber’s», έγραψε στη λεζάντα ο Jeremy, στην οποία ο Justin κρατά τη μικρή Bay και οι θαυμαστές του τραγουδιστή βρέθηκαν σε παροξυσμό. Άρχισαν όλοι να αποκρυπτογραφούν την ερμηνεία αυτής της λεζάντας, με τους περισσότερους να καταλήγουν, πως ο Justin μάλλον θα γίνει σύντομα πατέρας.

«Είναι αυτό ανακοίνωση πως ο Justin θα γίνει μπαμπάς;», ρώτησε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως ο πληθυντικός στο επίθετο Bieber σε συνδυασμό με το «to be father», προμηνύει τον ερχομό μωρού στο ζευγάρι Justin – Hailey. Όπως καταλαβαίνεις ένα ακόμη «θρίλερ εγκυμοσύνης» ξεκίνησε και δεν θα σταματήσει, μέχρι να δούμε φουσκωμένη (ή όχι) τη Hailey Baldwin.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Αυτό το είδες; Επιτέλους το μυστήριο λύθηκε: Μόλις μάθαμε τι έχει συμβεί με το γάμο Bieber-Baldwin