Βίσση: Η φωτογραφία μπροστά από το καμένο της σπίτι και τα σπαρακτικά της λόγια

Βίσση: Η φωτογραφία μπροστά από το καμένο της σπίτι και τα σπαρακτικά της λόγια

Η ίδια αναφέρει:«Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Ζω μια απώλεια»

Το κολοκαίρι του 2018 ήταν για πολλούς από εμάς δύσκολο. Ένας μικρός εφιάλτης που προκάλεσε καταστροφές και ανθρώπινες απώλειες. Ήταν 23 του Ιούλη όταν τα μάτια και η προσοχή όλων στράφηκαν στη μεγαλύτερη πυρκαγιά που είχε να αντιμετωπίσει ποτέ η χώρα. Και η επόμενη ημέρα ήταν ακόμη πιο οδυνηρή. Ο πόνος είναι δυνατός ακόμη και σήμερα.

Η αδερφή της Άννας Βίσση και μάνατζέρ της εδώ και χρόνια έχασε το σπίτι της την ημέρα της φωτιάς. Εκείνη και η οικογένειά της έμειναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά χωρίς σπίτι, χωρίς προσωπικά αντικείμενα, χωρίς πράγματα που θα τους θύμιζαν για πάντα τις στιγμές τους. H Nίκη σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει:«Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Ζω μια απώλεια, θρηνώ όλες αυτές τις αναμνήσεις όλων αυτών των ετών. Δεν μπόρεσα να κρατήσω τίποτα, ούτε ένα βίντεο των παιδιών μου. Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή. Τίποτα δεν μας έμεινε. Ευτυχώς υπάρχουν οι αδερφές μου, έχω διαπιστώσει ποιοι είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι και ποιοι όχι. Μου έχει μείνει ένα δωματιάκι, μια αποθήκη στον κήπο που την έχω φτιάξει λίγο για να μπορέσω να μείνω».

Σήμερα τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται μπροστά από το σπίτι της που τίποτα πλέον δε θυμίζει το παρελθόν και προκαλεί συγκίνηση και θλίψη. Η φωτογραφία αυτή φιλοξενείται στο νέο τεύχος του Down Town της Κύπρου.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

Αυτό το διάβασες;

5 βασικοί λόγοι για τους οποίους έχεις ΚΙ ΕΣΥ εθιστεί στο Greece’s Next Top Model