Η μαμά της Meghan Markle σε κίνδυνο: Η νέα επίθεση που δεν περιμέναμε

Πατούλια Κατερίνα
Η μαμά της Meghan Markle σε κίνδυνο: Η νέα επίθεση που δεν περιμέναμε

Τι συνέβη στη μαμά της Δούκισσας;

Το οικογενειακό δράμα της Meghan Markle συνεχίζεται με ένα νέο επεισόδιο, μια θηριώδη επίθεση εναντίον της μητέρα της δούκισσας του Sussex, Doria Ragland.

Όπως σίγουρα γνωρίζεις, η ετεροθαλής αδερφής της 37χρονης πάλαι ποτέ ηθοποιού, βρίσκεται στο Λονδίνο με σκοπό να την δει από κοντά, κάτι που η Markle έχει αποφύγει.

Η 53χρονη Samantha Markle, μεγαλύτερη κόρη του Thomas Markle από τον πρώτο του γάμο, πρώτα εμφανίστηκε στην βρετανική τηλεόραση στο σόου του Jeremy Vine, για να ζητήσει συγνώμη από τη Meghan που την αποκάλεσε Κρουάλα Ντεβίλ και να εκφράσει τη στεναχώρια της που δεν προσεκλήθη στον βασιλικό γάμο.

Προφανώς οι μέρες πέρασαν και η Samantha δεν κατάφερε να βρεθεί με τη Meghan οπότε είπε να εξαπολύσει βαριές κατηγορίες κατά της μητέρας της Markle, Doria, μέσω Twitter όπως συνηθίζει τους τελευταίους μήνες.

Η @SammyMarkle64 όπως είναι το προφίλ της στο Twitter, ανέφερε πως ο 74χρονος πατέρας της είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που μεγάλωσε σχεδόν μόνος του την Markle και αντιμετώπισε μόνος τη δύσκολη εφηβεία της Meghan.

Διάβασε ακόμα: Αυτή ήταν η πρώτη ever φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με το Φίλιππο Μιχόπουλο στο Instagram

«Τα έδωσε όλα για τη Meghan και ήταν πάντα εκεί για εκείνη. Η μητέρα της, ειδικά από τα 12 χρόνια της και σε όλο το Λύκειο ήταν απούσα. Είναι απίστευτος πατέρας και η Meghan λέει ψέματα. Η Doria δεν ήταν καν κοντά της. Η Meghan περνούσε τα Σαββατοκύριακα μόνο μαζί της αλλά ο μπαμπάς την πήγαινε σχολείο, την έφερνε και περνούσε χρόνο μαζί της σαν να την μεγάλωνε μόνος του. Έκανε για εκείνα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο».

Το Hollywood Life αναφέρει πάντως πως το παλάτι δεν σκοπεύει να κάνει κάποια ανακοίνωση και η δούκισσα δεν επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε επαφή με τη Markle.