Xαμόγελα αισιοδοξίας στο ALTER Την Δευτέρα λειτουργεί και πάλι το κανάλι με κανονικό πρόγραμμα.

Xαμόγελα αισιοδοξίας στο ALTER Την Δευτέρα λειτουργεί και πάλι το κανάλι με κανονικό πρόγραμμα.

Ανατροπή που επιτρέπει να επανέλθει αέρας αισιοδοξίας στο κανάλι του Μπουρναζίου είχαμε χθες το απόγευμα.  Οι πληροφορίες που έρχονται από το κανάλι κάνουν λόγο για συμφωνία να λειτουργήσει ξανά σε λίγα 24ωρα το Alter.

Ραγδαίες αλλά ευχάριστες είναι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στο θέμα του ALTER μετά την νέα πρόταση του Γιώργου Κουρή να δώσει το ποσό των 920.000 ευρώ σε δημοσιογράφους και διοικητικούς (περίπου 2.450 ευρώ στον καθένα) και παράλληλα να ικανοποιήσει και το αίτημα των 850.000 ευρώ προς τους τεχνικούς.

Χθες το απόγευμα έγινε γενική συνέλευση των δημοσιογράφων που αποδέχθηκαν την πρόταση του κυρίου Κουρή και στην συνέχεια, ακολούθησε συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων. Παίρνοντας όλα αυτά τα δεδομένα, θεωρείται σχεδόν απίθανο να μην δεχθούν την πρόταση οι τεχνικοί που θα συνεδριάσουν με την πλευρά τους και είναι πολύ πιθανό το κανάλι να επιστρέψει με δελτία ειδήσεων και ζωντανό πρόγραμμα ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μια εξέλιξη άκρως ενθαρρυντική για τα μέσα ενημέρωσης μιας και όλα όσα συνέβησαν στο κανάλι έφεραν αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλους τους σταθμούς. Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα αφού όλοι οι δημοσιογράφοι όπως πληροφορηθήκαμε δέχτηκαν και θα είναι στα πόστα τους από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές θα εκπέμψουν και πάλι.