Επιστρέφει ο Πασχάλης Τερζής με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Η απόφαση του καλλιτέχνη και ο λόγος που τον έκανε να πει ναι σ αυτή την περιοδεία.

Επιστρέφει ο Πασχάλης Τερζής με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Η απόφαση του καλλιτέχνη και ο λόγος που τον έκανε να πει ναι σ αυτή την περιοδεία.

Μέσα σε δεκαπέντε  μέρες αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη περιοδεία μετά από πολλά χρόνια στην καριέρα του. Ο Πασχάλης Τερζής με νέο δίσκο ξεκινάει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πασχάλης Τερζής ο μεγαλύτερος λαϊκός τραγουδιστής μας, επισκέπτεται για πρώτη φορά, 7 μεγάλες πόλεις και προσκαλεί τους φίλους του να τον συντροφεύσουν σ' αυτή τη βόλτα στην Ελλάδα και να μοιραστούν μαζί του 7 νύχτες γεμάτες από τη φωνή και τις τεράστιες επιτυχίες του. H απόφαση αυτή πάρθηκε από το καλλιτέχνη πριν λίγες εβδομάδες και ενώ είχε δηλώσει ότι θα κάνει πλέον πολύ επιλεκτικά πράγματα λόγω προβλημάτων υγείας που έχει με το ισχίο του. Τα πρόγραμμα που θα ακολουθήσει είναι το εξής.

Καβάλα 18/6 (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ», Ιωάννινα 22/6 (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»,

Πάτρα 25/6 (ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ),

Λάρισα 30/6 (AEL FC ARENA),

Ηράκλειο 20/7 (ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ),

Ρόδος 23/7 (ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ),

Καλαμάτα 29/7 (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

Ο Πασχάλης Τερζής κυκλοφόρησε νέο δίσκο που σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το κομμάτι « Δυο νύχτες μόνο» να είναι στις πρώτες θέσεις στα ραδιοφωνικά charts. Οι προτάσεις που έχει να εμφανιστεί και σε νυχτερινό κέντρο είναι πολλές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά προς το παρών εμμένει στην θέση του να απέχει από τις πίστες. Μια γνήσια λαϊκή φωνή ετοιμάζεται να διασκεδάσει περίπου 80.000 θεατές σε όλη την Ελλάδα και με μια μεγάλη προίκα τραγουδιών στο ρεπερτόριό του που έχουμε αγαπήσει όλοι μας.