Η Angelina Jolie έχει νέο σύντροφο! Ο πασίγνωστος ηθοποιός που της έκλεψε την καρδιά είναι αυτός!

15 SHARES

Η σχέση δεν είναι τόσο καινούργια

Αυτό κι αν είναι ένα αναπάντεχο ζευγάρι στο Hollywood! Σύμφωνα με το NW, η Angelina Jolie έχει ξεπεράσει εντελώς τον Brad Pitt και έχει τον τελευταίο χρόνο έναν άλλο διάσημο άντρα στη ζωή της.

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό, η 43χρονη Jolie κατάφερε να κρατήσει μυστική τη σχέση της με τον….ταράν τατάν… Keanu Reeves ο οποίος είναι 54 ετών σήμερα και έχει βοηθήσει μέσα από τις εμπειρίες του, την Angelina να ξεπεράσει το χωρισμό.

Η Jolie γνώρισε από κοντά τον Reeves όταν μετακόμισε μετά το χωρισμό με τον Pitt στο διπλανό από τη μητέρα του ηθοποιού σπίτι στο Los Angeles και ο έρωτας μεγάλωσε σε ένα πριβέ ταξίδι που απόλαυσαν οι δύο ηθοποιοί στην Ελλάδα.

Διάβασε ακόμα: Η πριγκίπισσα Ευγενία αντέγραψε ακόμη και αυτό από τον γάμο του πρίγκιπα Harry

Οι δύο ηθοποιοί απορούσαν πώς δεν έτυχε ποτέ να δουλέψουν μαζί ενώ πηγή από το περιβάλλον της Jolie αναφέρει πως τα παιδιά της λατρεύουν τον Reeves!

Η Αngelina εκτιμά και την ευγένεια του 54χρονου, ο οποίος δεν σταματά να περνά χρόνο με τα παιδιά των Brangelina ενώ και η μητέρα του ηθοποιού θέλει να σταματήσει το κρυφτό και να δει δημόσια μαζί το γιο της με την Angelina.

15 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ