Βαριά λόγια κατά της Kate Middleton: Γιατί την κατηγορούν;

Πατούλια Κατερίνα
Βαριά λόγια κατά της Kate Middleton: Γιατί την κατηγορούν;

Το μεγάλο κατηγορώ στην Kate

Θυμάσαι πόσο σύντομα μετά τη γέννηση των παιδιών της βγήκε από το μαιευτήριο η Kate Middleton. Θυμάσαι επίσης, πώς μέσα σε 5- 7 ώρες μετά τη γέννηση των παιδιών της, η 37χρονη σήμερα πριγκίπισσα έβγαινε από το Lindo Wing υπέρλαμπρη και φορώντας ψηλοτάκουνα;

Ε, η εμφάνιση αυτή της λεχώνας Kate έκανε έξαλλη μια μεγάλη ηθοποιό του Hollywood που κατηγόρησε την δούκισσα για τη συμπεριφορά αυτή.

Ο λόγος για την Keira Knightley που γράφει στο βιβλίο της Scarlett Curtis' " Feminists Don't Wear Pink (And Other Lies)" μια έκθεση στην οποία συγκρίνει τη δική της ημέρα μετά τον τοκετό με την Kate.

keira knightley 33682565 608169286203831 6726172248736006144 n

"Βγήκε από το νοσοκομείο επτά ώρες μετά τον τοκετό με μακιγιάζ και ψηλοτάκουνα. Το πρόσωπο που ο κόσμος θέλει να δει. Να κρύψουμε τον πόνο, να κρύψουμε το κορμί μας που αιμορραγεί, το στήθος που εκκρίνει γάλα, τις ορμόνες μας που ανεβαίνουν. Να δείχνουμε όμορφες και στιλάτες, να μην δείχνεις την μάχη Kate. Εφτά ώρες μετά την μάχη για τη ζωή και το θάνατο, εφτά ώρες αφότου το σώμα σου έσπασε για να βγει μια ζωή που φώναζε από μέσα. Κι εσύ δεν το έδειξες και δεν το είπες. Έκατσες εκεί μπροστά σε ένα μάτσο άντρες φωτογράφους. Εύκολη δουλειά. Συμβαίνει κάθε μέρα μια γέννηση. Και τι έγινε; Κάθε μέρα συμβαίνει και ο θάνατος αλλά δεν χρειάζεται να προσποιείσαι πως είναι εύκολο”.


Η Knightley θυμάται την δική της στιγμή μετά τη γέννηση της κόρης της, που φορούσε μια ρόμπα, θήλαζε με το στήθος εκτεθειμένο μπροστά σε φίλους που τη επισκέφτηκαν.
"Τα παπούτσια μου μύριζαν από τα νερά που έσπασαν. Θυμάμαι τα πάντα, το αίμα, τα ράμματα, τον εμετό. Θυμάμαι τη μάχη που έδωσα. Που επέζησα. Και υποτίθεται πως είμαι το ασθενές φύλο. Εσύ”;