Amy Winehouse: επιστρέφει στην αποτοξίνωση!

Amy Winehouse: επιστρέφει στην αποτοξίνωση!

Λίγο πριν την εμφάνισή της στην Αθήνα, η Amy Winehouse φαίνεται ότι χάνει ξανά το παιχνίδι.

Η Amy είναι ο θηλυκός Pete Doherty. Μια ζωή βουτηγμένη στο rock n roll, με πολλά ναρκωτικά, πολύ αλκοόλ και μια καριέρα που μπαλαντζάρει διαρκώς. Αναμφισβήτητο ταλέντο, έχει χάσει στην πορεία πολλές φορές τον εαυτό της μιας και οι εξαρτήσεις της φαίνεται να την προσπερνούν.

Σε μια ακόμη τέτοια απόκλιση, η Winehouse φαίνεται πως μπήκε στην αποτοξίνωση για ακόμα μια φορά. Σύμφωνα με φήμες, μπήκε σε μια κλινική στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα και όχι μόνο αυτό, αλλά σταμάτησε για να αγοράσει ένα μπουκάλι βότκα για το δρόμο της προς το ίδρυμα! "Σοκαρίστηκα όταν την είδα να αγοράζει βότκα.. έμοιαζε χαμένη, δε μπορούσε να μιλήσει και παραπατούσε", αναφέρουν μάρτυρες. Λίγο πριν γίνει αυτό μάλιστα, είχε εισβάλλει σε ένα κομμωτήριο όπου έκανε εμετό στο μπάνιο.

Χθες η Amy αρνήθηκε ότι είναι άρρωστη αλλά επιβεβαίωσε ότι μπήκε στην αποτοξίνωση. Οι φήμες ότι θέλει να αποσυρθεί στην εξοχή και να ξεκινήσει οικογένεια με τον φίλο της Reg Travis έχουν μείνει στην αναμονή. Προς το παρόν μένει να δούμε εάν θα καταφέρει να συρθεί μέχρι τη σκηνή της Αθήνας.