Baby boom; Το διάσημο ζευγάρι περιμένει τρίτο παιδάκι και αυτό ήταν έκπληξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby boom; Το διάσημο ζευγάρι περιμένει τρίτο παιδάκι και αυτό ήταν έκπληξη

Ξεκάθαρα ο πιο sexy μπαμπάς του Hollywood

Είναι νέος, είναι ωραίος και είναι και ο πιο sexy μπαμπάς στο Hollywood. Τον αγαπήσαμε μέσα από την τριλογία «Fifty shades of Grey» και τώρα ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά. Ο James Dornan και η σύζυγός του Amelia Warner, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σύντομα θα αποκτήσουν και τρίτο παιδάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Page Six, ο 36χρονος sexy ηθοποιός θα επιβεβαίωνε την είδηση αυτή σε μία συνέντευξή του στο περιοδικό Sunday Times Style το Σαββατοκύριακο που διανύσαμε. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον ηθοποιό, όμως είναι σχεδόν σίγουρο, πως το διάσημο ζευγάρι θα αποκτήσει σύντομα και άλλο παιδάκι.


https://www.instagram.com/p/Bn-T6zBAa75/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ο Jamie και η Amelia έχουν ήδη δύο κόρες, την πέντε ετών Dulcie και την δύο ετών Elva. Το καλοκαίρι που μας πέρασε το διάσημο ζευγάρι πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ιταλία και το φωτογραφικό υλικό αποδείκνυε πως διασκέδασαν και πέρασαν υπέροχα. Πλέον περιμένουμε κι επίσημα την επιβεβαίωση του Jamie, αλλά και τις πρώτες φωτογραφίες –σιγά σιγά- με την φουσκωμένη κοιλίτσα της star.

Δες και αυτό: Το ζευγάρι του Hollywood ανταλλάσσει το πιο καυτό φιλί στη μέση του δρόμου