Η αλλαγή στη ζωή της Khloe Kardashian έρχεται από εκεί που δεν τη περιμένεις

Η αλλαγή στη ζωή της Khloe Kardashian έρχεται από εκεί που δεν τη περιμένεις

Δεν θα το πιστεύεις

Η Khloe Kardashian, έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της και πλέον έχει έρθει η ώρα να νιώσει κι εκείνη καλά. Μετά από έναν αποτυχημένο γάμο και μία απιστία από τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, ήρθε η ώρα για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Και η αλλαγή αυτή έρχεται από ένα πρόσωπο που δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να φανταστούμε.

Ο Tristan Thompson πήρε μια απόφαση, η οποία επηρεάζει τόσο την δική του ζωή, όσο και της μητέρας της κόρης του. Είναι κάπως δύσκολη η ζωή, όταν είσαι sexy και επιτυχημένος αθλητής του NBA και γι’ αυτό ο star θέλει να προσπαθήσει για την σχέση του με την Khloe. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο παίκτης των Cleveland Cavaliers περιτριγυρίζεται συνεχώς από πειρασμούς και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί.


https://www.instagram.com/p/BoPPAs4gS4I/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αποφάσισε όμως, να μην ξαναχαλάσει τη σχέση του με τη reality star και να μην τη πληγώσει ξανά και γι’ αυτό θα βάλει τα δυνατά του. Θα πάψει να δίνει σημασία σε άλλες sexy γυναίκες και θα συγκεντρωθεί σε αυτό που αξίζει περισσότερο: στην Khloe, τα παιδιά του και την καριέρα του. Μπορεί η απόφαση της Khloe να τον συγχωρήσει, να έχει εξοργίσει την οικογένειά της, όμως έδωσε μια ευκαιρία στον Tristan να τη διεκδικήσει ξανά και να προσπαθήσει για το καλύτερο.

Αρκετά μεγάλη και έντονη αλλαγή για τον μπασκετμπολίστα, δεν νομίζεις; Μένει μόνο να δούμε αν θα κρατήσει τον λόγο του.

Δες και αυτό: Η απάντηση της Khloe Kardashian σε όσους… επιτέθηκαν στην κόρη της True