Είναι αυτή η φωτογραφία με την οποία η Αθηνά Οικονομάκου μας πρόδωσε τον 1ο της γάμο;

Είναι αυτή η φωτογραφία με την οποία η Αθηνά Οικονομάκου μας πρόδωσε τον 1ο της γάμο;

Πότε και πού παντρεύτηκε τον Φίλιππο Μιχόπουλο, χωρίς να το ξέρει κανείς;

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε για τρίτη φορά τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο και είμαστε σίγουρες πως είδες αρκετό φωτογραφικό υλικό από αυτόν το γάμο στο instagram. Ο αέρας ήταν δυνατός, η θερμοκρασία κάπως πεσμένη στη Μύκονο αλλά η νύφη και ο γαμπρός κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους καλεσμένους τους και να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Εδώ και μέρες όμως οι fans της ηθοποιού αναρωτιούνται πού και πότε έγινε ο πρώτος γάμος του ζευγαριού. Βλέπεις η Αθηνά κατά τη διάρκεια του bachelor της αποκάλυψε πως αυτός θα είναι ο τρίτος της γάμος με τον Φίλιππο. Κάνοντας, λοιπόν, ένα γρήγορο scroll down στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βρήκαμε μία φωτογραφία που ίσως να αποκαλύπτει αυτήν την -άγνωστη ας πούμε- πτυχή της ζωής τους.

Μήπως το ζευγάρι παντρεύτηκε στις Μαλδίβες, όπου ταξίδεψε πέρυσι τον Απρίλιο; Η Αθηνά πόσταρε μία #tb φωτογραφία από εκείνο τους το ταξίδι και στα hashtags έχει προσθέσει αυτό του #justmarried. Θεωρητικά ίσως να είναι και η πρώτη τους φωτογραφία στις Μαλδίβες ως παντρεμένοι. Λες;


https://www.instagram.com/p/BcA4XL_FRH_/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε και αυτό:

Απίθανες στιγμές για Λασκαράκη και Σουλτάτο στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου (video)