Ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος στα 49 του χρόνια έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά από την αγαπημένη του Varunie Vongsvirates. Έπειτα από δύο γιους, ο ηθοποιός απέκτησε επιτέλους και μία κόρη και αυτό είναι ίσως το καλύτερο δώρο που πήρε έως τώρα στη ζωή του.

Ο Owen Wilson και η σύντροφός του Varunie απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι μαζί και είναι ένα υγιέστατο και γλυκύτατο κοριτσάκι. Το όνομα της μικρούλας και οι λοιπές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, όμως ο ηθοποιός ζει την απόλυτη ευτυχία. Ο 49χρονος ηθοποιός έχει ήδη δύο γιους, έναν με την πρώην σύντροφό του Jade Duell, κι έναν με την Caroline Lindqvist.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως ο ερχομός μιας κόρης ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να του συμβεί. Και ξέρεις τι αδυναμία έχουν οι μπαμπάδες στις κόρες τους εε; Όσον αφορά στο όνομα της μικρούλας, η Varunie είχε ανεβάσει στο Instagram account της μια φωτογραφία το καλοκαίρι με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και στη λεζάντα έγραφε: «Πείτε γεια στη Lyla. 3 μήνες ακόμη».

Μήπως μας έχει μαρτυρήσει το όνομά της κι εμείς δεν το έχουμε καταλάβει; Ανυπομονούμε για την πρώτη της φωτογραφία πάντως.

Δες και αυτό: