Bella Hadid-The Weeknd: Το hot video του ζευγαριού που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Bella Hadid-The Weeknd: Το hot video του ζευγαριού που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μα πόσο ερωτευμένοι είναι

Η Bella Hadid και ο Abel Tesfaye (κατά κόσμον The Weeknd) εδώ και μερικούς μήνες είναι και πάλι ζευγάρι και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Και αν δεν τους βλέπουμε και πολύ συχνά, μας το απέδειξαν σε ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media και κάνει πια τον γύρο του διαδικτύου.

Πριν από δύο ημέρες, η Bella Hadid είχε τα γενέθλιά της και το γιόρτασε έτσι ακριβώς όπως έπρεπε. Ok, μπορεί το πάρτι για τα 22α γενέθλιά της να μην ήταν τόσο glamorous και πετυχημένο, όσο της Kylie Jenner, όμως το hot βίντεο με τον Weeknd που ανέβασε ο τραγουδιστής για να της ευχηθεί, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα.

Μπορεί μέχρι τώρα οι δύο stars να κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως μετά από αυτό το βίντεο, όλα τα μέσα μιλούν για τους δύο νέους και για το πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι είναι. Στο εν λόγω βίντεο ο Weeknd και η Bella βρίσκονται μαζί σε ένα καφέ ή και μπαρ, δεν είναι πολύ σαφές, όταν σε μια στιγμή η κάμερα ζουμάρει επάνω τους και μοιράζονται το πιο hot και παθιασμένο φιλί ever.

Και κάπως έτσι της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της, γράφοντας επίσης στη λεζάντα του: «Happy Birthday Angel», (aka χαρούμενα γενέθλια αγγελέ μου). Ε, δεν λιώνεις μετά από αυτό;

Δες το βίντεο:


https://www.instagram.com/p/BosyinqDQbm/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε ακόμη: GNTM: Η Ξανθή Τζερεφού είναι το κορίτσι που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram