Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό, ο πιο sexy star του Hollywood είναι και πάλι ερωτευμένος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό, ο πιο sexy star του Hollywood είναι και πάλι ερωτευμένος

Και δεν πάει ο νους σου με ποια

Έχουν περάσει κιόλας έξι μήνες από τότε που μάθαμε για το πιο σοκαριστικό διαζύγιο της χρονιάς. Μετά τους Brangelina ένα ακόμη αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Στεναχωρηθήκαμε δεν στο κρύβουμε, γιατί πολύ μας άρεσαν, πλέον όμως οι δυο τους είναι απλά φίλοι.

Και αυτός ο sexy star του Hollywood πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον χωρισμό τους είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα βρίσκεται ήδη σε σχέση με μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια. Ο λόγος για τον Channing Tatum, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε σχέση με μία γυναίκα, που μοιάζει τόσο πολύ με την Jenna Dewan, που εύκολα θα την περνούσες για τη δίδυμη αδερφή της.


https://www.instagram.com/p/Box6gA3hxz1/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Τα δημοσιεύματα του Us Weekly αναφέρουν, πως ο Channing είναι σε σχέση με τη Jessie J και πως μάλιστα ταξίδεψε μαζί με την 30χρονη τραγουδίστρια στην πρόσφατη περιοδεία της. Ο 38χρονος ηθοποιός απαθανατίστηκε επίσης σε δύο συναυλίες της Jessie την περασμένη εβδομάδα, στο Seattle και στο Salt Like City (πρωτεύουσα της πολιτείας Γιούτα). Το φημολογούμενο ζευγάρι έκανε ακόμη μια εμφάνιση μαζί το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Seattle, όταν και απαθανατίστηκε να παίζει μίνι γκολφ.

Ποια η άποψη σου γι’ αυτό το ζευγάρι; Εμάς πάντως μας αρέσει πολύ!

Δες ακόμη: Ανανεωμένη και sexy! Η star έχει φτιάξει κορμάρα και ιδού οι αποδείξεις