Δεν το πιστεύουμε: Ο Justin Bieber κλαίει και οδύρεται για τη Selena Gomez

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν το πιστεύουμε: Ο Justin Bieber κλαίει και οδύρεται για τη Selena Gomez

Τι έχουμε χάσει;

Εχθές μάθαμε πως η Selena Gomez νοσηλεύεται σε κλινική ψυχικής αποκατάστασης και ήταν κάτι αναμενόμενο, μετά από όλα αυτά που έζησε με τον Weeknd, τον Justin Bieber και την είδηση του γάμου του. Η νεαρή τραγουδίστρια δεν άντεξε και πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, υπέστη μία ψυχική κατάρρευση, η οποία την οδήγησε στην κλινική αποκατάστασης.

Μερικές ώρες μετά από αυτήν την είδηση, βλέπουμε φωτογραφίες του Justin Bieber να κλαίει και να οδύρεται, μέσα στο αμάξι, όντας συνοδηγός της συζύγου του Hailey Baldwin και αναρωτιόμαστε τι ακριβώς έχουμε χάσει και γιατί ο τραγουδιστής έκλαιγε με λυγμούς;

Πληροφορίες τελικά αναφέρουν πως ο Justin απαθανατίστηκε σε αυτήν την κατάσταση, μόλις έμαθε τα νέα για την πρώην του, Selena Gomez. Μπορεί οι Jelena να μην υφίστανται πια και ο Justin να έχει δώσει την καρδιά του αλλού, όμως φαίνεται πως έχει ακόμη βαθιά συναισθήματα για την 26χρονη τραγουδίστρια.

justin bieber

Και όμως μπορεί όλοι να κατηγορούν τον Justin για την κατάσταση της Selena, εκείνος όμως δεν άντεξε στο άκουσμα αυτών των νέων και ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς, αδυνατώντας επίσης να οδηγήσει. Μπορεί να της έχει κάνει πολλά, όμως κατάβάθος φαίνεται να τρέφει βαθιά αισθήματα για εκείνη.


https://www.instagram.com/p/Bo03frbBQnP/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δες και αυτό: Δύσκολες ώρες για τη Selena Gomez, η κακή εξέλιξη της υγείας της