Δύσκολες ώρες για τη Selena Gomez, η κακή εξέλιξη της υγείας της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δύσκολες ώρες για τη Selena Gomez, η κακή εξέλιξη της υγείας της

Άσχημα νέα για την τραγουδίστρια

Σχεδόν είχαμε προβλέψει την κατάληξη της Selena Gomez όταν εκείνη μέσα από το Instagram account της πριν από μερικές εβδομάδες μας ανακοίνωσε την απομάκρυνση της από τα social media. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και το 2016, όταν η 26χρονη τραγουδίστρια μετά την αποχώρηση της από το Instagram, εισήχθη σε κλινική ψυχικής αποκατάστασης.

Όταν χώρισε με τον Weeknd και τα βρήκε ξανά με τον Justin Bieber σου είχαμε γράψει πως αυτή η επανασύνδεση δεν θα της κάνει καλό. Και τελικά αποδεικνύεται πως δεν κάναμε λάθος. Με τον Justin χώρισε τον περασμένο Μάρτιο, και ενώ μέχρι πριν από κάποιους μήνες φαινόταν να τον έχει ξεπεράσει και να είναι καλά, η είδηση του γάμου του, ήταν για εκείνη το τελειωτικό χτύπημα.

Όσο cool και αν έδειχνε, φαίνεται πως τελικά την πείραξε και την επηρέασε πολύ που ο μεγάλος της έρωτας και προχώρησε και έχει παντρευτεί (όπως όλα δείχνουν). Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση της η Selena υπέστη ένα συναισθηματικό breakdown (συναισθηματική κατάρρευση) και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε μία κλινική ψυχικής υγείας, προκειμένου να λάβει την καλύτερη φροντίδα.

Και όλο αυτό μας ξυπνάει μνήμες από το 2016 και την ίδια κατάσταση της τραγουδίστριας. Ελπίζουμε αυτήν τη φορά να το ξεπεράσει και να είναι πραγματικά ο εαυτός της. Η Selena ρίσκαρε, επέστρεψε στον μεγάλο της έρωτα και την πάτησε. Εσύ τι θα έκανες στη θέση της;

Δες και αυτό: Bella Hadid-The Weeknd: Το hot video του ζευγαριού που κάνει το γύρο του διαδικτύου