Πέτρα του σκανδάλου η Cheryl Cole

Πέτρα του σκανδάλου η Cheryl Cole

Τελικά η τραγουδίστρια Cheryl Cole δε θα είναι στην κριτική επιτροπή του αμερικανικού τηλεοπτικού διαγωνισμού ταλέντων «The X Factor», αλλά θα επιστρέψει στη βρετανική έκδοση του talent show.

Στις 5 Μαΐου είχε ανακοινωθεί πως η Βρετανίδα τραγουδίστρια Cheryl Cole θα είναι στο cast των κριτών του αμερικανικού τηλεοπτικού διαγωνισμού ταλέντων «The X Factor». Ανακοίνωση που δε μας προξένησε καμία εντύπωση μετά την επιτυχημένη πορεία της και πάλι ως κριτής στο βρετανικό «The X Factor».

Όμως, τα tabloids στην Αγγλία τις τελευταίες ημέρες οργίασαν, καθώς τελικά o Simon Cowell, κεντρικός παρουσιαστής του αμερικανικού talent show, «άδειασε» τελικά την Cheryl την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να μείνει εμβρόντητη. Τη θέση της στην επιτροπή θα πάρει μάλλον η pop star Nicole Scherzinger –τη γνωρίζετε ως front woman του group Pussycat Dolls-, ενώ οι σχέσεις Simon και Cheryl φαίνεται πως βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί με τις εφημερίδες να ρίχνουν συνεχώς λάδι στη φωτιά.

Πάντως η Cheryl, τελικά, χαμένη δεν θα πάει, καθώς μπορεί να μη γίνει η Κατερίνα Γκαγκάκη της Αμερικής, όμως, μάλλον θα επιστρέψει και πάλι βασίλισσα στο βρετανικό «The X Factor».