Ποιος ζητά συγγνώμη από τη Gwen Stefani;

Ποιος ζητά συγγνώμη από τη Gwen Stefani;

Τέλος στην παρεξήγηση για το περιβόητο μαύρο φόρεμα του amfAR Gala.

Η αποκάλυψη σχετικά με την τουαλέτα υψηλής ραπτικής την οποία φόρεσε η Gwen Stefani στο amfAR Gala και υποτίθεται είχε σχεδιάσει η ίδια πήρε τεράστιες διαστάσεις όταν έγινε αναφορά στο σχεδιαστή Michael Angel, ο οποίος και ήταν ο φερόμενος ως σχεδιαστής του εν λόγω ρούχου.

Μετά από την παραφιλολογία των τελευταίων ημερών, ο ίδιος ο Michael Angel αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους δηλώνοντας τα εξής:

«Κάποιος από τους εργαζόμενους της ομάδας μου μίλησε στον Τύπο χωρίς να γνωρίζει τι είδους συνεργασία έχω με τη Gwen Stefani και την εταιρεία της L.A.M.B. Θα ήθελα να επιβεβαιώσω πως η τουαλέτα που φόρεσε η Gwen Stefani σχεδιάστηκε από την ίδια για τη L.A.M.B. με σκοπό να δημοπρατηθεί στο amfAR Gala. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ που το ενδιαφέρον στράφηκε σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχα εγώ και η Gwen στο μυαλό μας. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο ρούχο για ένα καταπληκτικό σκοπό. Σέβομαι πάρα πολύ τη Gwen Stefani και θα ήθελα πολύ να ξανασυνεργαστώ μαζί της στο μέλλον. Σας διαβεβαιώνω πως αυτή είναι και η μοναδική μου δήλωση πάνω στο θέμα. Οτιδήποτε άλλο είναι αναληθές και ψέμα».


Λέτε μετά από όλο αυτό το ντόρο να ξανασυνεργαστεί μαζί του η star της ποπ;