Βαρύ πένθος για την Έλενα Παπαρίζου: Η θλίψη και η απώλεια που την κατέβαλαν

Βαρύ πένθος για την Έλενα Παπαρίζου: Η θλίψη και η απώλεια που την κατέβαλαν

Τι συνέβη στην τραγουδίστρια;

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Έλενα Παπαρίζου, μετά τον χαμό του αγαπημένου της θείου και της ξαδέρφης της, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έμαθε για την απώλεια του θείου της και έφυγε εσπευσμένα για τον Βόλο, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας espresso η Έλενα Παπαρίζου, ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τον χαμό του αγαπημένου της προσώπου και όπως ήταν λογικό στεναχωρήθηκε πολύ. Όπως η ίδια έχει αναφέρει στο παρελθόν, τον είχε και τον αγαπούσε σαν δεύτερο πατέρα της, οπότε και η θλίψη ήταν αναμενόμενη.

Η κριτής του reality show «The Voice» έμαθε για τον θάνατο του θείου της όσο βρισκόταν στα γυρίσματα και χωρίς δεύτερη σκέψη αναχώρησε από το στούντιο, προκειμένου να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Αυτός ο θάνατος ήταν ο δεύτερος μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα για την οικογένεια Παπαρίζου, αφού πριν από λίγες ημέρες η τραγουδίστρια έχασε και την ξαδέρφη της.

Όπως καταλαβαίνεις η κατάστασή της αυτήν τη στιγμή είναι απίστευτα άσχημη και η θλίψη την έχει καταβάλλει. Της ευχόμαστε συλλυπητήρια!

Δες ακόμη: Η Έλενα Παπαρίζου, μας δείχνει για πρώτη φορά τη μαμά της