Το πρόσωπο έκπληξη που προστίθεται στο GNTM

Το πρόσωπο έκπληξη που προστίθεται στο GNTM

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Το Bootcamp τελείωσε τα 25 κορίτσια επιλέχθηκαν (οι είκοσι θα μπουν στο σπίτι) και το Greece’s Next Top Model έρχεται τη Δευτέρα γεμάτο εκπλήξεις. Εκτός από εκπλήξεις όμως και και κλάματα και αποχωρήσεις και αυτό θα είναι σίγουρα άσχημο για τις κοπέλες. Ποιες είναι τελικά οι 20 που θα καταφέρουν να μπουν στο σπίτι του Next Top Model;

Σε ένα 24ωρο και κάτι παραπάνω θα έχουμε την απάντηση που θέλουμε και δεν σου κρύβουνε την αγωνία μας. Στο έχουμε πει άλλωστε πως το reality αυτό είναι η ένοχη απόλαυσή μας.

Δες ακόμη: Ερωτευτήκαμε όλες το φόρεμα που έβαλε η Βίκυ Καγιά στο τελευταίο επεισόδιο του #GNTM;

Το επεισόδιο της Δευτέρας όμως έχει και μία μεγάλη έκπληξη. Ένα νέο πρόσωπο προστίθεται στο GNTM που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Εάν είδες το τρέιλερ της Δευτέρας τότε θα γνωρίζεις για ποια μιλάμε. Αν όχι, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα story της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram.

Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου, σχεδιάστρια μόδας, η οποία όπως αναφέρεται και στο τρέιλερ θα είναι η coach των κοριτσιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Και κάπως έτσι το παιχνίδι απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού θέλουμε πολύ να δούμε τον ρόλο της και τι ακριβώς θα γίνει στην πορεία.


https://www.instagram.com/p/Bo4Zcfml0ih/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Κάνε λίγη υπομονή μέχρι αύριο, στη συνέχεια κάτσε αναπαυτικά, φτιάξε και ποπ κορν και ετοιμάσου.

Δες και αυτό: GNTM: Η Ξανθή Τζερεφού είναι το κορίτσι που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram