Η πριγκίπισσα Ευγενία δεν έκρυψε την τεράστια ουλή στην πλάτη της κι ο κόσμος έχει άποψη γι' αυτό

Πατούλια Κατερίνα
Η πριγκίπισσα Ευγενία δεν έκρυψε την τεράστια ουλή στην πλάτη της κι ο κόσμος έχει άποψη γι' αυτό

Το μήνυμα της Ευγενίας είναι δυνατό

Μπορεί ο royal γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας να ανήκει στο παρελθόν πια, όμως ένα στοιχείο από τη νύφη, κάνει το γύρο του κόσμου και δίνει δύναμη στις γυναίκες που έχουν κάποια ουλή στο πρόσωπο ή το σώμα τους.

Η Ευγενία που μίλησε πρόσφατα για το πρόβλημα σκολίωσης που αντιμετώπιζε, έχει κάνει ένα μεγάλο χειρουργείο στην πλάτη της, κάτι που με υπερηφάνεια αποφάσισε να μην αποκρύψει με την επιλογή νυφικού της.

Διάβασε ακόμα: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της Αθηνάς & του Φίλιππου είναι βγαλμένο από παραμύθι

Η πριγκίπισσα άφησε ακάλυπτους τους ώμους της και την μεγάλη ουλή της, την οποία απέκτησε σε ηλικία 16 ετών και η ίδια τόνισε πως αυτός είναι ένας τρόπος για να τιμήσει τους ανθρώπους που την θαυμάζουν και να είναι στο πλευρό των νέων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

scar copy
scar copy

«Νομίζω πως μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που η ομορφιά έχει περαστεί και να δείξουμε στους ανθρώπους πως και οι ουλές είναι κάτι μοναδικό που πρέπει να στηρίζουμε», δήλωσε σχετικά η πριγκίπισσα.

Εν το μεταξύ, η Ευγενία ξεχώρισε και με την επιλογή φορέματος για τη γαμήλια δεξίωσή της, που όπως βλέπουμε στο Instagram της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, απέφυγε ένα ακόμα λευκό φόρεμα και προτίμησε ένα ροζ!


https://www.instagram.com/p/Bo44rW3nmnx/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading