Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό & η τρυφερή αφιέρωση για τα γενέθλιά της

Πατούλια Κατερίνα
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό & η τρυφερή αφιέρωση για τα γενέθλιά της

Η Ντορέττα γιορτάζει και η αφιέρωση ήρθε από εκεί που δεν περιμέναμε

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία γίνεται 39 ετών, μία ανάσα πριν τα 40! Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δέχτηκε μια τρυφερή αφιέρωση στο Instagram από εκεί που δεν το περιμέναμε!

Η φίλη της Ντορέττας, Κατρίνα Τσάνταλη, δημοσίευσε μια σειρά αρετουσάριστων φωτογραφιών της φίλης της με μαγιό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, και πάθαμε σοκ με το θεϊκό κορμί της Παπαδημητρίου. Κι ακολούθησε μια τρυφερή αφιέρωση της κολλητής προς την έτερη κολλητή!

Διάβασε ακόμα: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Αλήθεια είναι πως καιρό έχουμε να γελάσουμε τόσο πολύ που σχεδόν να μην παλεύεται (wtf 2018?!) ...

Η αλήθεια είναι πως η κανονική ζωή προφανώς δεν είναι οι σωστά φωτισμένες φωτογραφίες του instagram & είναι πολύ περισσότερες οι εικόνες που φυσάμε, ξεφυσάμε και λέμε η μία στην άλλη σε οριακή απόγνωση... «μάθημα και αυτό , κούκλα μου!» - για να απαντήσουμε σχεδόν κάθε φορά βέβαια «όχι άλλο μάθημα, όχι άλλο κάρβουνο, κάτσε τώρα να δούμε τι κάνουμε..»- .

On the bright side, βλέπεις ότι είναι οι ... ΑΛΛΕΣ που μένουν και αυτές οι φωτεινές μας μέρες είναι, μεταξύ άλλων, δυνατά reminders! Και σε τελική ανάλυση, είναι μάλλον τεράστιο το ότι πάντα καταφέρνουμε να γελάμε (πολύ!) ακόμα και μέσα στα απόλυτα σκοτάδια! Εύχομαι να είναι όλο και λιγότερα! Αλλά όπως και να’χει... Πάντα δίπλα σου, πάντα δίπλα μου! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Ντο μου!!! Σε αγαπώ»!

Δες και τις φωτογραφίες παρακάτω!