Ξέρουμε ποια είναι η νικήτρια του Greece's Next Top και σου την παρουσιάζουμε

Ξέρουμε ποια είναι η νικήτρια του Greece's Next Top και σου την παρουσιάζουμε

Εμείς ήδη την ανακηρύξαμε

Δε θα σε ρωτήσω τι παρακολούθησες χθες βράδυ, γιατί ξέρω. Και ξέρω αγαπημένη μου φίλη, γιατί το ίδιο παρακολούθησα κι εγώ. Το GNTM είναι η νέα μας εμμονή, είναι η νέα μας αγαπημένη συνήθεια, την οποία δεν μπορούμε να απαρνηθούμε ακόμα και για ραντεβού με τον Ryan Gosling (υπερβάλλω αλλά θέλω να δείξω το μέγεθος της λατρείας).

Το GNTM λοιπόν, ανακηρύσσεται επάξια το απόλυτο πρόγραμμα της φετινής σεζόν για πολλούς λόγους. Αν με ρωτάς, ο βασικός είναι για τα διαμαντάκια που φιλοδοξούν να γίνουν μοντέλα. Τα κορίτσια αυτά λοιπόν, επιλέχθηκαν σωστά, όχι μόνο για τις αναλογίες τους, αλλά και για το ταπεραμέντο τους. Διότι ήδη, από την πρώτη μέρα της συγκατοίκησης, έχουν αρχίσει να τρώγονται δίχως αύριο. Από την μία υπάρχουν τρεις αντιπαθητικές plastics (Mean Girls helloooooooo) που ρίχνουν τη χολή τους με την πρώτη ευκαιρία, και από την άλλη, όλες οι υπόλοιπες που απλά τις μισούν.

Μέσα σε όλο αυτό το… έκρυθμο σύνολο, υπάρχει και η νικήτρια που θέλουμε εμείς. Είναι η Ειρήνη Ερμίδου, το 19χρονο αυτό κορίτσι από την Κομοτηνή, η οποία είναι η απόλυτη θύελλα του show. Ποδοσφαιρίστρια (τρέλανέ μας) δεν έχει ιδέα από modeling, μη σου πω και από καλλωπισμό, έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής, και τη συμπάθεια του κοινού.


https://www.instagram.com/p/Bma4xvbnOFh/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Χωρίς να είναι καλλονή, και χωρίς να θεωρείται φαβορί, δίνει στο show τη δέουσα προσοχή αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας, με αποτέλεσμα να είναι μονίμως χαλαρή και yolo. Το αποκορύφωμα δε, είναι ότι σιχαίνεται την ελεεινή τριάδα-όπως και όλοι άλλωστε-και δε διστάζει να τα δείξει!!!

Και για να μιλήσουμε και σοβαρά, η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ό, τι πιο υγιές και ανθρώπινο έχει να δείξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε role model για τα νεαρά κορίτσια. Θα κλείσω με ένα μήνυμα: Ειρηνάρα θεά πάρε μας τα μυαλά.