Μόλις καταλάβαμε το φύλο του μωρού που περιμένει η Meghan Markle

Μόλις καταλάβαμε το φύλο του μωρού που περιμένει η Meghan Markle

Αγόρι ή κορίτσι τελικά;

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle επίσημα από το παλάτι στην αρχή της εβδομάδας, δημιούργησε τεράστιο ενθουσιασμό στους fans της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η Δούκισσα του Sussex που λέγεται πως έχει κλείσει τις 12 πρώτες εβδομάδες κύησης, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πλευρό του πρίγκιπα Harry στο πρώτο τους επίσημο ταξίδι στην Αυστραλία, τα Φίτζι, την Τόγκα και τη Νέα Ζηλανδία.
Κι ενώ έχομε θαυμάσει την φουσκωμένη κοιλίτσα της πάλαι ποτέ ηθοποιού, το φύλο του μωρού είναι εκείνο που όλοι θέλουν να μάθουν.

Ας ξεκινήσουμε να σου αναλύουμε τις θεωρίες που επικρατούν. Σύμφωνα με το ιστορικό της οικογένειας του Harry που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο φύλο του μωρού, σύμφωνα με έκθεση του πανεπιστημίου του Newcastle.

Στην έρευνα αυτή, αναλύθηκαν τα δεδομένα 927 οικογενειών δέντρων (μισό εκατομμύριο άνθρωποι) από το 1600 μέχρι και σήμερα και φάνηκε πως το φύλο των αδερφών των ανδρών, μπορεί να προβλέψει και το φύλο του παιδιού που θα αποκτήσει. Με λίγα λόγια, εφόσον ο Harry έχει αδερφό, είναι πιθανό να αποκτήσει αγόρι. Το ίδιο συνέβη με τον William που απέκτησε δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

Έπειτα, οι εταιρίες στοιχημάτων υποστηρίζουν πως το μωρό του Harry και της Meghan θα είναι αγόρι με διαφορά 10/11 έναντι 1/11 του κοριτσιού.

girl

Πάντως, σήμερα το πρωί στην εμφάνισή του Dubbo, το πριγκιπικό ζευγάρι βρέθηκε μπροστά σε ένα δίχρονο ξανθό κοριτσάκι το οποίο ο πρίγκιπας Harry δεν σταματούσε να χαζεύει, αφήνοντας υπόνοια πως το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι. Λίγο αργότερα, ο Harry αγκάλιασε ένα μικρό αγοράκι μπερδεύοντας τους πάντες.

boy

Διάβασε ακόμα: Ο μεγάλος κίνδυνος για την εγκυμοσύνη της Meghan και οι φόβοι για το μωρό που περιμένει

Η λύση του νήματος του φύλου του μωρού φαίνεται να ήρθε από τη γάτα μέντιουμ, που εμφανίστηκε σε βρετανικό κανάλι και υποστήριξε πως η Meghan κυοφορεί ένα κοριτσάκι.