Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου είναι μία καλλονή: Δες πώς είναι η Ζένια σήμερα

Πατούλια Κατερίνα
Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου είναι μία καλλονή: Δες πώς είναι η Ζένια σήμερα

H εμφάνιση στο Instagram και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτρουμάνου, Ζένια Μπονάτσου, είναι σήμερα 21 ετών και κάνει τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στην υποκριτική.

Η Ζένια, που είναι μια καλλονή εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά όπου και μίλησε για τον μπαμπά της, για τη ζωή χωρίς αυτόν ενώ ξέσπασε και για όσα κατά καιρούς έχει δει να γράφονται για την αιτία θανάτου του του γνωστού παρουσιαστή.
Η Ζένια, που ήταν μόλις επτά ετών όταν έχασε το διάσημο μπαμπά της, μίλησε και για την απώλεια της θρυλικής γιαγιάς της Ζωής Λάσκαρη.
Δες όλη τη συνέντευξη στο βίντεο!Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δημοσίευση μια φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας τα παρακάτω τρυφερά λόγια:

«Νομίζω, όσα χρόνια ασχολούμαι με αυτόν τον χώρο, δεν έχω βγάλει πάνω από 5-10 φωτογραφίες συνολικά με ανθρώπους που έχω συναντήσει. Όχι επειδή δεν τους εκτιμώ, αλλά γιατί ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως επαγγελματία και να μην καταλάβουν πόσο θαυμαστής τους, ήμουν. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία δε με νοιάζει καθόλου. Φωτογραφία με τη Ζένια Μπονάτσου».

Δες τη φωτογραφία παρακάτω!