Λάκης Γαβαλάς - Σίσσυ Φειδά - Μιχάλης Γουλανδρής στην ART ATHINA

Λάκης Γαβαλάς - Σίσσυ Φειδά - Μιχάλης Γουλανδρής στην ART ATHINA

Επώνυμοι σε περίπτερο στο ART ATHINA.  Το QUEEN.GR ήταν εκεί αποκλειστικά παρέα  με την υπεύθυνη  δημοσίων σχέσεων και άκρως γοητευτική Βάσια Κωσταρά.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Art Athina το οποίο φέτος είχε την ιδιαίτερη πινελιά του Quintessentially. Το μεγαλύτερο ιδιωτικό club παγκοσμίως στην παροχή υπηρεσιών, συνεργάστηκε με το Art Athina 2011, δημιουργώντας ένα μοναδικό χώρο, το Quintessentially... VIP Lounge. «Η Πεμπτουσία των Αισθήσεων», Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος από την τολμηρή ομάδα της RCTECH, ξάφνιασε όλους με την πρωτοτυπία και τη φαντασία του καθώς και με τον ενθουσιασμό και τη φιλοξενία όλης της ομάδας του Quintessentially. Άτομα κάθε ηλικίας επισκέφτηκαν το συγκεκριμένο περίπτερο. Σκοινιά, φως, μουσική, νερό, touch screens, ελαιόδεντρα και έργα τέχνης συνυπήρχαν αρμονικά επιτρέποντας στον επισκέπτη να ανακαλύψει τις κρυμμένες πέντε αισθήσεις σε κάθε γωνία του χώρου.

Με τη φιλοσοφία του «The Art of Investing» έδωσε τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα έργο τέχνης μετά από κλήρωση. Το Queen.gr βρέθηκε εκεί και συνάντησε τον Λάκη Γαβαλά, την Σίσσυ Φειδά αλλά και τον σύζυγο της Έλλης Στάη, Μιχάλη Γουλανδρή. Επίσης, οι επισκέπτες θαύμασαν από κοντά το νέο AUDI A7 αφού η AUDI, η πρωτοποριακή εταιρεία αυτοκινήτων στο design και την τεχνολογία, ήταν μέγας χορηγός του VIP Lounge. Το Quintessentially, πρωτοπόρος στο χώρο της δημιουργίας, της εμπειρίας, τη εξυπηρέτησης και διοργανωτής μοναδικών και πρωτότυπων events παγκοσμίως, επέλεξε ανερχόμενους και καταξιωμένους συνεργάτες για να συμβάλλουν στην πραγματοποίηση αυτού . Στο εξωτερικό το παρών έχουν δώσει σε ανάλογα event πρόσωπα όπως η Madonna, ο Armani, ο George Clooney και πολλά αγαπημένα είδωλα της showbiz.