«Η κατάσταση είναι δύσκολη»: Η απρόσμενη δήλωση του David Beckham για το διαζύγιό του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Η κατάσταση είναι δύσκολη»: Η απρόσμενη δήλωση του David Beckham για το διαζύγιό του

Πραγματικά κάτι τέτοιο δεν το περίμενες

Μία -ίσως και δύο- φορές τον χρόνο μαθαίνουμε πως η Victoria Beckham και ο David χωρίζουν. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια τουλάχιστον, οπότε δεν ξέρουμε πως γίνεται να είναι ακόμη μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι. Όπως καταλαβαίνεις οι φήμες γύρω από αυτό το θέμα δίνουν και παίρνουν κάθε τόσο, κι εμείς πρέπει να διαχειριστούμε κάθε φορά τον «χωρισμό» των Beckhams.

Από την τελευταία φορά λοιπόν που συνέβη αυτό (πριν από κάποιους μήνες δηλαδή, η Victoria, αν και με κάποια καθυστέρηση, φρόντισε να περάσει το δικό της μήνυμα, ο David όμως έκανε κάτι που δεν περιμέναμε και δεν σου κρύβουμε μας αιφνιδίασε.

Όπως πολύ σωστά θα φαντάζεσαι, όλοι οι πολύχρονοι γάμοι έχουν τις φθορές και τα προβλήματά τους, κάτι που συμβαίνει και εδώ, όπως παραδέχτηκε ο David. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αυστραλιανό show The Sunday Project, ο πρώην ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε πως όταν δύο άνθρωποι είναι παντρεμένοι για πολλά χρόνια τα πράγματα γίνονται λίγο περίπλοκα.

«Όταν είσαι παντρεμένος για πολλά χρόνια, όπως εγώ με την Victoria, πάντα είναι δύσκολο. Τα πράγματα γίνονται κάπως περίπλοκα μετά από τόσα χρόνια. Ενίοτε η κατάσταση μεταξύ μας γίνεται δύσκολη, όμως προσπαθούμε», ανέφερε ο David. Πάντα όμως βρίσκουν τη λύση και τον τρόπο να ξεπερνάνε τα προβλήματα, όσο δύσκολη και αν γίνεται η μεταξύ τους κατάσταση. Γι’ αυτό το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν θα χωρίσει ποτέ και θα ΄ναι για πάντα μαζί.

Δες και αυτό: Η Jenna Dewan μίλησε για τη νέα σχέση του πρώην της Channing Tatum αλλά... δεν μας έπεισε