Η Kim Kardashian προκαλεί ξανά και το Instagram γίνεται έξαλλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian προκαλεί ξανά και το Instagram γίνεται έξαλλο

Κάπου έχει χάσει τον έλεγχο το κορίτσι αυτό

Όταν ακούς Kim Kardashian, προκλήσεις, Instagram και έξαλλους followers, ξέρεις πως κάπου έχει ποζάρει κάπου γυμνή. Ή έστω ημίγυμνη. Και πλέον έχει κουράσει τόσο πολύ το κοινό -άσε που έχει κορεστεί πια και αυτή της η κίνηση- που μέχρι και οι ίδιοι της οι followers έγιναν έξαλλοι.

Η reality star θέλοντας να προωθήσει τη νέα σειρά μακιγιάζ της με σκιές ματιών, πόζαρε στο κρεβάτι ανάσκελα σε μία ανάποδη λήψη, τελείως γυμνή, με ένα σατέν σεντόνι να καλύπτει το επίμαχο σημείο της και με τα χέρια της το στήθος της. Και φυσικά για μία ακόμη φορά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την εμφάνιση της σε μία ακόμη προώθηση προϊόντων.

Οι fan της έγιναν έξαλλοι με την φωτογραφία που επέλεξε να δείξει τις σκιές της, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία: «Πουλάει μήπως στήθος ή κάτι τέτοιο;», ενώ ένας άλλος έγραψε: «έχεις σύζυγο και παιδιά». Ένας ακόμη το πήρε λίγο πιο βαριά ακόμη, αφού αγανακτισμένος σχολιάσε: «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που βρήκες για να προωθήσεις τις σκιές σου;».Πιθανολογούμε πως καμία σημασία δεν έδωσε σε τίποτα, απλά έπρεπε να μοιραστούμε μαζί σου αυτόν της τον παροξυσμό.

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου;

Δες και αυτό: Tι κάνει η Kim Kardashian όταν λερώνει τα ρούχα της με makeup;