Η σοκαριστική αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού: Πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Η σοκαριστική αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού: Πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Μόλις επιβεβαίωσε την πολύ άσχημη είδηση

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό μαθαίναμε διάφορα για την κατάσταση της υγείας, της διάσημης ηθοποιού, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται κάτι. Μέχρι τη στιγμή που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τη δείχνουν να δυσκολεύεται να περπατήσει, ενώ κρατάει για βοήθημα ένα μπαστούνι.

Ο λόγος για τη Selma Blair, η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να κρύβει άλλο την κατάστασή της. Όπως η ίδια δήλωσε, πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, γεγονός που της δημιουργεί πρόβλημα στην κίνηση.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στα social media, έμαθε τα άσχημα νέα τον Αύγουστο και έκτοτε λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της ασθένειάς της.

«Μερικές φορές πέφτω, ρίχνω πράγματα και η μνήμη εξασθενεί και η αριστερή μου πλευρά δεν είναι πολύ λειτουργική. Τελικά γελάω, και δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο μέλλον. Θα κάνω όμως ό, τι καλύτερο μπορώ», έγραψε, συγκινώντας τους θαυμαστές της.

selma

Όπως ήταν φυσικό οι διάσημες φίλες της έσπευσαν να της συμπαρασταθούν στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι Sarah Michelle Gellar, Jaime King και Rose McGowan.

Να της ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.