Τόνια Σολανάκη: Οι σέξι πόζες της παίκτριας του Nomads που έδιωξε Τραϊάνα Ανανία & Αννίτα Ναθαναήλ

Τόνια Σολανάκη: Οι σέξι πόζες της παίκτριας του Nomads που έδιωξε Τραϊάνα Ανανία & Αννίτα Ναθαναήλ

Η Τόνια είναι ο οδοστρωτήρας του Nomads

Ποια είναι επιτέλους η Τόνια Σολανάκη, η παίκτρια του Nomads που κοντεύει να κλέψει τη δόξα της Ελισάβετ από το πρώτο Survivor, μιας και έχει καταφέρει να πετάξει από το ριάλιτι επιβίωσης, ήδη δύο αντιπάλους που ήταν πολύ πιο αναγνωρίσιμες.

Η Τόνια είναι 31 ετών και είναι πρωταθλήτρια υδατοσφαίρισης στα Χανιά. Η Τόνια Σολανάκη είναι φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει πτυχίο ναυαγοσωστικής, massage Shiatsu, προπονητικής και διαιτησίας στην υδατοσφαίριση.
Η παίκτρια του Nomads είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας πόλο σε όλες τις κατηγορίες ενώ έχει κατακτήσει πανελλήνια μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες και πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και αγωνίζεται στην Α1 γυναικών στο πρωτάθλημα πόλο, ενώ στο παρελθόν, με την ομάδα Club Esportiu Mediterrani της Βαρκελώνης, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας και αναδείχθηκε 2η σκόρερ. Το 2013 αγωνίστηκε με την ομάδα του Sydney, Balmain Tigers.

Διάβασε ακόμα: Η πρώτη εμφάνιση των Beckhams, μετά την ηχηρή δήλωση του David

Η Τόνια νιώθει πιο άνετα μέσα παρά έξω από το νερό ενώ είναι γνήσια Κρητικιά, κοινωνική και προσιτή και δηλώνει αυθόρμητη και παρορμητική, με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα δικαίου - στοιχεία που την καθιστούν απαραίτητη σε μια ομάδα.

Μέσω του Nomads, η Τόνια θέλει να κάνει περήφανους τους αγαπημένους της που θα την παρακολουθούν από την Κρήτη.

Όσο για το λογαριασμό της στο Instagram, αυτός είναι γεμάτος πόζες της παίκτριας με μαγιό σε πισίνα ή στην θάλασσα. Πάρε μια γεύση από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.