GNTM: Η παίκτρια που αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της κι εκείνη που απέκτησε κοντά αγορέ μαλλιά

Πατούλια Κατερίνα
GNTM: Η παίκτρια που αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της κι εκείνη που απέκτησε κοντά αγορέ μαλλιά

Το make over, έφερε κλάματα και καυγάδες.

Έξαλλες οι παίκτριες του Greece’s Next Top Model με το make over στα μαλλιά τους! Ο Βασίλης Στρατηγός και ο Νικόλας Βιλλιώτης ανέλαβαν να μεταμορφώσουν τις διαγωνιζόμενες και από απλά κορίτσια να γίνουν τα επόμενα top μοντέλα.

Όπως ήταν φυσικό οι κοπέλες που έπρεπε να κάνουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στα μαλλιά τους, ήταν κι εκείνες που δεν ήθελαν με τίποτα να δεχτούν την αλλαγή που θα τους συμβεί.

Η Ειρήνη Στεργιανού και η Έλντα ήταν οι κοπέλες που είδαν τα μαλλιά τους να αλλάζουν εντελώς. Η Ειρήνη απέκτησε το κοντό μαλλί της Rihanna μετά από μπόλικη κουβέντα και δράμα και η 22χρονη Έλντα είδε τα μαλλιά της να ξυρίζονται!


https://www.instagram.com/p/BpPylG5FNlh/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Κι ενώ η Έλντα αποφάσισε γρήγορα την αλλαγή, η Ειρήνη δεν μπορούσε να χωνέψει πως κουρεύτηκε!

Διάβασε ακόμα: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Η Angelina Jolie έσπρωξε τον Brad Pitt στο αλκοολ»

Από τις υπόλοιπες κοπέλες η Κατερίνα μεταμορφώθηκε σε Jlo,η Εβελίνα Σκίτσκο σε Anja Rubik, η Εύη Ιωαννίδου σε Amber Heard, η Αγάπη απέκτησε το κούρεμα της Jessica Biel, η Γαρυφαλλιά μεταμορφώθηκε σε Σκάρλετ Γιόχανσον, η Μικακέλα Φωτιάδη έγινε μια σύγχρονη Λίντα Ευαγγελίστα, η Χριστιάννα το κούρεμα της Εva Mendes, η Μέγκι, 25χρονη θύμιζε την Lou,η Ειρήνη Ερμίδου απέκτησε αφέλειες σαν την Taylor Swift, η Άννα Αμανατίδου απέκτησε το καρέ της Kim Kardashian και η Ιωάννα Σαρρή έγινε μια άλλη Jessica Alba.

Kι ενώ οι αλλαγές ήταν μεγάλες, δεν καταλάβαμε καθόλου τα κλάματα της Ροζάνας Κουτσούκου, η οποία έπρεπε απλά να αποκτήσει αφέλειες και της Ειρήνης Ερμίδου που έπρεπε να βάλει πρόσθετα μαλλιά.