Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Η Angelina Jolie έσπρωξε τον Brad Pitt στο αλκοόλ»

Πατούλια Κατερίνα
Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε: «Η Angelina Jolie έσπρωξε τον Brad Pitt στο αλκοόλ»

Η Jolie μόνο πλήγωσε τον Brad Pitt

Μια σειρά αποκαλύψεων έκανε στενή οικογενειακή φίλη του Brad Pitt, η Lori Duggan-Heisler, την συνέντευξη της οποίας δημοσίευσε το New Idea της Αυστραλίας.

Η Lori που έχει και η ίδια παλέψει με τις εξαρτήσεις, εξήγησε πως είναι μεν περήφανη για την καριέρα που έκανε ο φίλος και γείτονας της στο πατρικό του Brad, αλλά λυπάται πολύ για τις εξαρτήσεις, τους δαίμονες που παλεύει ο ηθοποιός.
Η οικογενειακή φίλη του Pitt, εξήγησε πως ήταν η Angelina εκείνη που τον ώθησε στο αλκοόλ και σε άλλες εξαρτήσεις και ήταν εκείνη που τον κατέστρεψε:

«Όλοι ακόμα και η οικογένειά του σοκαρίστηκε με τον τρόπο που ο Brad άλλαξε από τότε που γνώρισε την Angelina. Δεν μπορούσαμε να τον αναγνωρίσουμε. Δεν μπορεί να γίνει ευτυχισμένος πάλι. Έχει κρατήσει μόνο τις κακές συνήθειες που του άφησε η Jolie. Σοκαρίστηκα», είπε η Heisler για να συμπληρώσει:

Διάβασε ακόμα: Η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού με τον σύζυγό της, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο είναι γεγονός

«Μου ραγίζει η καρδιά. Έκανε τα πάντα για τα παιδιά Και τα παιδιά αυτά δεν ζουν καν μια κανονική ζωή. Οι γονείς του Brad ξέρω καλά πως ήθελαν να μείνει με τη Jennifer Aniston».

Όσο για τη μάχη με το αλκοόλ, η Lori αναφέρει πως ο Pitt δεν μασά τα λόγια του και πως την τελευταία φορά που βρέθηκαν της εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια πως συνεχίζει να πίνει.