Τι κοινό έχει η Μαίρη Συνατσάκη με τη Meghan Markle;

Τι κοινό έχει η Μαίρη Συνατσάκη με τη Meghan Markle;

Τι αλλόκοτο συμβαίνει εδώ;

Την Μαίρη Συνατσάκη τη γνωρίζεις, την Meghan Markle που σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα επίσης. Τις κοιτάς καλά καλά και σίγουρα το πρώτο που πράγμα που λες δεν είναι το πόσο πολύ μοιάζουν έτσι δεν είναι; Ή μήπως μοιάζουν; Μία φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια πριν από κάποιες ώρες στο account της, έδωσαν αφορμή για πολλά σχόλια που δεν σου κρύβουμε μας προβλημάτισαν.

Τι σχέση μπορεί να έχει η Μαίρη με τη Δούκισσα του Sussex; Εκ των πραγμάτων καμία σχέση και κανένα κοινό, όμως η νέα της φωτογραφία μας άφησε πράγματι εκτός από προβληματισμένες, και άφωνες. Εάν την είδες, τότε σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας πως είναι πραγματικά πανέμορφη.

Αυτό το είδες; Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει στην μπανιέρα της και κάνει αφρόλουτρο

Μήπως όμως έτσι όπως την βλέπεις σου θυμίζει κάποια γνωστή; Κάποια που τους τελευταίους πέντε μήνες πρωταγωνιστεί στις ζωές μας με κάθε πιθανό τρόπο; Φυσικά αναφερόμαστε στη Μeghan Markle, σύζυγο του πρίγκιπα Harry και μέλλουσα μαμά. Φορώντας ένα μπλε υπέροχο σύνολο που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και έχοντας τα μαλλιά της ισιωμένα και τραβηγμένα πίσω, η Μαίρη θύμισε πάρα πολύ τη Δούκισσα του Sussex και όχι δεν το παρατηρήσαμε μόνο εμείς.

Πολλοί ήταν αυτοί που είδαν ότι και εμείς, ανάμεσα σε αυτούς και η Κόνι Μεταξά, η οποία σχολίασε κάτω από την φωτογραφία της Μαίρης, πως μοιάζει πάρα πολύ στη Meghan. Και όσο την κοιτάζουμε, τόσο περισσότερο συμφωνούμε.

Ρίξε μια ματιά στην φωτογραφία της, και πες μας, δεν συμφωνείς;

Δες ακόμη: Η Δούκισσα Νομικού στη νέα της φωτογραφία είναι πιο όμορφη και αδυνατισμένη από ποτέ