Πρόκειται για κλώνο; Η Natalie Portman μας δείχνει τον γιο της για πρώτη φορά & είναι ίδιοι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρόκειται για κλώνο; Η Natalie Portman μας δείχνει τον γιο της για πρώτη φορά & είναι ίδιοι

Έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό

Η Natalie Portman είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σου το λέμε. Αν και δεν τη βλέπουμε πολύ συχνά σε εξόδους της, κάθε φορά που θα εμφανιστεί είναι μία κούκλα και κάθε φορά μας εκπλήσσει με την ομορφιά και τις εμφανίσεις της. Αυτήν τη φορά όμως μας επεφύλασσε και μία έκπληξη, που ειλικρινά μας άφησε άφωνες.

Η Natalie Portman μας έδειξε για πρώτη φορά τον 7χρονο γιο της Aleph, με τον οποίο και πήγε να παρακολουθήσει το παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στους Lakers και το San Antonio Spurs στο Staples Center στο Los Angeles. Και τον κοιτούσαμε ξανά και ξανά, και αναρωτηθήκαμε. Δεν είναι ίδιος με την μαμά του;

Ό,τι και να σκεφτείς την απάντηση τη γνωρίζεις ήδη και πρέπει πραγματικά να το παραδεχτείς πως μαμά και γιος μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Ο Aleph όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ μοιάζει με τη Natalie και τώρα αλήθεια αναρωτιόμαστε, σε ποιον από τους δύο γονείς μοιάζει η κόρη τους Amalia.


https://www.instagram.com/p/BpReqrsjwxt/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η μικρούλα είναι σχεδόν δύο χρονών και επίσης δεν την έχουμε δει καθόλου σε φωτογραφίες με ή χωρίς τη μαμά της. Ο Aleph πάντως είναι σίγουρα κλώνος της Natalie.

Δες και αυτό: O Πρίγκιπας Harry έγινε αγενής κι εμείς... τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο