Δες πόσο μεγάλωσε! Η Suri Cruise έχει μεγαλώσει κι έχει γίνει μία κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δες πόσο μεγάλωσε! Η Suri Cruise έχει μεγαλώσει κι έχει γίνει μία κούκλα

Σε μία σπάνια εμφάνιση με την μητέρα της

Η Suri Cruise είναι ένα από τα παιδιά διασήμων, που δεν βλέπουμε και πολύ συχνά να κυκλοφορεί στους δρόμους του Hollywood. Οι εμφανίσεις με τη μητέρα της είναι εξαιρετικά σπάνιες και γι’ αυτό καταλαβαίνεις πως κάθε φορά που τη βλέπουμε μας σοκάρει η εικόνα της (πάντα με την καλή έννοια).

Η δωδεκάχρονη κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, παρέα με την 39χρονη μητέρα της, η οποία την άφησε στο σχολείο της, ενώ εκείνη συνέχισε για τη δουλειά της. Προτού αναφερθούμε και σχολιάσουμε το πόσο έχει μεγαλώσει και ομορφύνει η Suri, να σταθούμε στην Katie και στην υπέροχη casual εμφάνισή της.

5342766 0 image a 8 1540338460633

Η 39χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα τζιν παντελόνι με μπότες κι ένα μαύρο παλτό το οποίο πρέπει να την κρατούσε πραγματικά ζεστή. Η ηθοποιός κρατούσε επίσης και μία κούπα με καφέ, ενώ πρόσεχε την κόρη της. Η Suri από την άλλη θα έδειχνε υπέροχη ό,τι και να φορούσε. Η 12χρονη έχει ψηλώσει πολύ κι έχει ομορφύνει απίστευτα.

Η νεαρή Suri εκτός από την σχολική της τσάντα βέβαια κρατούσε και μία ακόμη μεγάλη σακούλα, η οποία ενδεχομένως να είχε μέσα το μεσημεριανό φαγητό της. Μα δεν είναι υπέροχη και πανέμορφη;

Αυτό το είδες; H Nicole Kidman έκανε την πιο σοκαριστική αποκάλυψη για το γάμο με τον Tom Cruise

Πληροφορίες/φωτογραφίες: Mail Online/ Backgrid.